Doom Eternal adaugă o caracteristică asimetrică multiplayer numită Battlemode

0
76

În

timpul conferinței de presă Bethesda E3 2019, dezvoltatorul id Software a prezentat un nou trailer de joc pentru Doom Eternal și a urmat un videoclip care detaliază modul multiplayer asimetric al jocului.

Numit Battlemode, multiplayer-ul Doom Eternal vede un Doom Slayer controlat de un jucător împotriva a doi demoni controlați de jucători.

Demonii sunt capabili să cheme aliați suplimentari și trebuie să lucreze împreună pentru a copleși și a ucide ucigașul Doom.

Cu

munca în echipă, ei pot înconjura ucigașul Doom și îl pot ucide înainte de a reacționa destul de repede.

Oponentul lor are acces la o gamă largă de arme de foc, explozivi și lame puternice ale Doom Slayer.

El a depășit numărul, dar a obținut și puterea de foc superioară. Pe măsură ce remorcile fac publicitate, este vorba de strategia vs. abilitățile.

new

Segmentul

Doom Eternal al conferinței de presă sa încheiat odată cu lansarea jocului în cele din urmă. Doom Eternal vine pe Xbox One, PS4, PC și Nintendo Switch pe 22 noiembrie.

A fost anunțată și o ediție Doom Eternal Collector’s Edition, care include o casca Doom Slayer pe care o poți purta de fapt.

Remorcile cu un singur jucător au arătat mai mult din ceea ce am văzut înainte de Doom Etern: acțiuni rapide, demoni monstruoși, execuții sângeroase și mișcări acrobatice.

Trebuie

să vedem mult mai mult arsenalul Doom Etern în acțiune, totuși, atât noi cât și vechi.

Această remorcă cu un singur jucător este încorporată în textul de mai sus.

Doom
nou joc de trailerDoom eterndata eliberăriimișcare acrobaticăosândă