Fallout 76 Are modul Battle Royale acum numit „Iarnă nucleară”, și începe mâine

0
73

Fallout

76 este cel mai nou joc pentru a sari pe trenul de luptă royale. În timpul briefing-ului Bethesda E3 2019, compania a anunțat Nuclear Winter, un mod gratuit de luptă pentru 52 de jucători pentru RPG-ul online – și veți putea să-l încercați săptămâna aceasta.

„F ** k Da, am pus o bătălie roșie în Fallout 76„, a declarat directorul co-studio Tom Mustain în cadrul conferinței de presă. Nuclear de iarnă va fi disponibil printr-un eveniment „pervers” care se va întâmpla în perioada 10-17 iunie.

Aceasta este și atunci când Fallout 76 va avea o încercare gratuită disponibilă. Fallout 76‘s Nuclear Winter este un mod de luptă de 52 de jucători, în care jucătorii se vor lupta până când doar unul rămâne în picioare. În mod real Fallout, va fi prezentat și jaduri.

Puteți

vedea un jurnal dev pentru modul Fallout 76‘s Nuclear Winter în videoclipul de mai jos.

Bethesda a împărtășit o mulțime de alte anunțuri în timpul conferinței sale de presă E3 2019.

Compania a dezvăluit, de asemenea, mai multe detalii despre expansiunea Wastelanders a Fallout 76, care adaugă NPC-uri umane, copaci de dialog și o nouă căutare principală. Bethesda a dezvăluit, de asemenea, expansiunea Rage 2 a Rise of the Ghosts și mai mult.

Fallout

Puteți

să vă recuperați anunțurile în conferința de presă Bethesda E3 liveblog.

Expansiunea soluluiCreșterea expansiunii fantomelorCade afară