Final Fantasy 7 Data lansării remake-ului anunțată în timpul E3 2019

0
93

Editorul

japonez Square Enix a confirmat în mod oficial că Final Fantasy VII Remake va fi lansat în întreaga lume la 3 martie 2020.

Anunțul a fost făcut în timpul unui concert Final Fantasy, care a avut loc înainte de deschiderea oficială a E3 2019.

Square Enix încă va avea o conferință de presă E3, dar compania a ales, de asemenea, să ofere remake-ul mult așteptat propriul său timp în lumina reflectoarelor.

Data

lansării a fost precedată de o nouă remorcă, pe care o puteți vedea mai sus.

Acesta are Cloud, Barret și alte câteva fețe familiare care au preluat Misiunea de bombardare de la deschiderea originalului Final Fantasy VII. De asemenea, vedem noul Omnislash, care arată la fel de răcoros pe măsură ce ne amintim că a fost din nou în 1997.

Diferența majoră față de original care este prezentată în remorcă este spre sfârșitul lui, unde Aerith apucă mâna de nori ca o entitate ciudată ciudată îi înconjoară. Remake-ul Final Fantasy VII a avut o lungă călătorie de dezvoltare și, de-a lungul anilor, fanii au fost păstrați mai mult în întuneric.

Final

Acest

lucru sa schimbat recent, deoarece Square Enix a furnizat mai multe informații și chiar a oferit o privire asupra modului în care jocul arată și se joacă. Cel mai recent, Final Fantasy VII Remake a fost prezentat într-un stadiu de viață PlayStation State Play, desfășurat în mai.

O dată de lansare este o veste mare, dar ne așteptăm că va fi mai mult pentru a vedea jocul la conferința de presă E3 Square Enix marți, 11 iunie, la ora 6.00 PT. Puteți să fiți la curent cu tot ce sa întâmplat la E3 2019, utilizând programul nostru complet de conferințe de presă. Veți putea, de asemenea, să urmăriți acoperirea noastră E3 de la podeaua show-ului pentru a obține afișări exclusive pe cele mai mari jocuri viitoare.

Fantezie