Halo Infinit încă vine în Xbox One, Microsoft confirmă

0
47

Conferința

de presă E3 2019 a lui Microsoft a adus o agresiune de știri de jocuri, iar una dintre cele mai mari tid-uri a fost existența consolei Xbox Scarlett, cunoscută anterior.

Compania a prezentat, de asemenea, un nou trailer pentru Halo Infinite și a confirmat că jocul va veni la Xbox Scarlett în Holiday 2020.

Cu toate acestea, editorul nu a spus la vremea respectivă dacă Infinite va veni încă la Xbox One și PC, după cum a fost anunțat anterior. În urma conferinței, Microsoft ia asigurat pe fani că shooter-ul a venit într-adevăr la mașina curentă. Într-un post pe firul Xbox, redactorul-șef al blogului oficial Will Tuttle a enumerat Halo Infinite pentru proiectul Scarlett, Xbox One și Windows 10.

Halo

Infinite a fost prezentat pentru prima dată de la E3 2018 cu noua sa remorcă, dar încă nu am văzut niciun joc.

Am învățat ulterior că jocul va rămâne întunecat până în E3 2020, deci nu vom învăța multe despre joc până anul viitor.

Ceea ce am descoperit este că jocul se va concentra pe Master Chief, al cărui accent principal va fi „mistere care înconjoară apariția lui The Pilot și rămășițele pustiite ale inelului Halo”. Microsoft a reiterat, de asemenea, că Infinite rulează pe motorul de joc „de generație viitoare” a lui 343 Industries, cunoscut sub numele de Slipspace.

Xbox

Halo

Infinite și Xbox Scarlett vor lansa Holiday 2020.

O dată de lansare mai specifică nu a fost împărtășită și nici alte detalii despre ce să se aștepte de la joc.

Aruncați o privire la mai multe știri din E3 2019 – precum și celelalte conferințe de presă programate – de mai jos.

Consola Xbox ScarlettConductor Xboxstați întuneric până la E3 2020