Master Chief Collection PC Pricing a anunțat la E3

0
66

O

mulțime de atenție pe Halo la E3 a fost în mod clar îndreptată spre Halo Infinite, dar Halo: Colecția Master Chief primește și o atenție.

Colecția Master Chief vine pe PC și, după cum am știut, fiecare titlu va fi vândut separat.

Acum, Microsoft a confirmat cât de mult va costa fiecare. Într-un post Xbox Wire, compania a confirmat că Halo: Reach, Halo: Aniversarea Combat Evolved, Halo 2 Anniversary, Halo 3 și Halo 4 vor costa 10 USD fiecare pe Steam și pe Microsoft Store.

Halo

3: ODST, între timp, va costa 5 $ pentru experiența exclusivă a campaniei.

Titlurile vor fi lansate de-a lungul timpului, începând cu Halo: Ajungeți la un moment dat în iunie și continuați cronologic de acolo în momentele viitoare.

Microsoft nu a spus dacă va lansa un pachet cu toate titlurile când vor fi lansate în cele din urmă. Achizitionate individual, va costa 55 USD pentru a cumpara toate jocurile Halo din Colectia Master Chief pe PC. Aceasta nu este o afacere foarte bună, deoarece pachetul vând în prezent pentru $ 30 USD pe Xbox One (deși acest lucru nu include Reach în prezent). În mod alternativ, fiecare joc din cadrul Halo: Colecția Master Chief pentru PC va fi disponibil cu Xbox Game Pass pentru PC. Serviciul, lansat pe 9 iunie, costă în mod normal $ 10 USD / lună, dar Microsoft o oferă pentru o rată de introducere de 5 USD / lună, un preț care este redus și mai mult datorită unei vânzări care o reduce până la 1 USD / lună pentru noii abonați.

E3

Jucătorii

se pot abona, de asemenea, la Xbox Game Pass Ultimate, care acoperă Xbox One și PC. În mod normal, acest serviciu este valabil pentru 15 USD / lună, însă noii abonați pot primi doar 1 USD. Halo: Reach vine de asemenea la Xbox One.

Toată lumea care deține Colecția Master Chief obține gratuit conținutul jocului pentru mai mulți jucători, în timp ce campania și modul Firefight vor deveni disponibile pentru a cumpăra un add-on.

Abonatii Abonatilor de joc, intre timp, primesc totul fara sa plateasca in plus. În ceea ce privește Halo Infinite, Microsoft a avut premiera unui trailer extins pentru un singur jucător în timpul briefing-ului Xbox E3, care a urmat Maestrului șef trezit într-un loc străin fără Cortana.

Pentru

mai multe detalii, consultați gândurile despre E3 2019 de la Infinite, afișate în videoclipul încorporat mai sus.

Halo
Mesaj Xbox WireHalo 2 aniversareHalo 3: ODSTîn mod normal, costă 10 USD / lună