Nintendo confirmă E3 2019 Direct Lungime

0
46

E3

2019 nu poate începe oficial până pe 11 iunie, dar un număr de editori au organizat deja conferințele de presă E3, inclusiv Google, EA și Microsoft.

Nintendo își difuzează anuarul anual E3 Direct în dimineața, începe expoziția corectă, iar acum compania a dezvăluit cât va dura emisiunea.

Contul Nintendo oficial al Americii Twitter confirmat că marți’s Direct va rula pentru „în jurul” 40 de minute.

Compania

a spus anterior că difuzarea se va concentra pe jocurile Nintendo Switch din 2019, dar aceasta este prima confirmare a duratei de timp și timpul de execuție destul de lungi sugerează că va fi împachetat cu știri și anunțuri.

Un lucru pe care îl putem aștepta cu siguranță de la Direct este următorul personaj Super Smash Bros.

Ultimate DLC. În urma turneului Campionatului Mondial, care a avut loc pe 8 iunie, directorul de joc, Masahiro Sakurai, a dezvăluit printr-un mesaj video că următorul luptător DLC va fi dezvăluit în timpul difuzării de marți, deși el nu mai împărtășește alte detalii, un mister.

E3

Dincolo

de asta, este încă neclar ce vom vedea pe marginea Direct.

Nintendo a confirmat că mai multe dintre cele mai mari lansări ale acestui an, cum ar fi Luigi’s Mansion 3, Marvel Ultimate Alliance 3: Ordinul Negru și Legenda lui Zelda: Trezirea legăturii, vor fi jucate pe podea, așa că este sigur să spunem toate aceste jocuri vor fi prezentate în unele capacități în Direct.

Concursul de prezentare E3 Direct al Nintendo de la ora 9 AM PT / 12 PM ET / 5 PM BST pe 11 iunie.

Puteți

afla când și cum să vizionați Nintendo’s E3 Direct aici.

Nintendo a difuzat, de asemenea, un Pokemon-concentrat direct pe 5 iunie, care a relevat o tona de noi detalii despre Pokemon Sword și Shield.

Puteți să prindeți toate știrile Pokemon Direct și să reluați difuzarea aici.

E3
E3 2019E3 conferințe de presăSuper Smash Bros. UltimateE3 Prezentare directăPokemon sabia și scutul