Nou pentru Amazon Prime, Hulu, și Shudder în această săptămână

0
65

Este

aproape la jumătatea drumului din iunie și, în timp ce s-ar putea să fugi de lucruri pe care să-ți dai seama de serviciile de streaming preferate, nu-ți face griji pentru că în fiecare săptămână e ceva nou de urmărit.

Săptămâna asta, Amazon Prime Video, Hulu și Shudder-ul cu tema „Horror” au toții de conținut de conținut nou pentru a vă putea verifica. Începând cu Amazon Prime Video, există doar câteva noi selecții în această săptămână. În primul rând, joi, 13 iunie, comedia Natalie Portman / Ashton Kutcher „No Strings Attached” atinge serviciul.

O zi mai târziu, drama de crimă din 2009 a avut loc cu Jamie Fox și Gerard Butler.

Este

o săptămână ușoară pentru Amazon.

Peste pe Hulu, este destul de mult de ales.

Luni, 10 iunie, puteți viziona pe Christian Bale că nu poate fi recunoscut ca fost vicepreședinte Dick Cheney în filmul Vicepreședinte 2019.

June

Dacă

sunteți în căutarea pentru un sezon TV pentru a binge, trebuie să verificați Syfy 12 maimuțe.

Tot Season 4 vine sâmbătă, 15 iunie.

Cu toate acestea, evitați să vă văd încă pe 11 iunie.

Are

o premisă decentă, dar filmul este abis. În cele din urmă, Shudder are câteva filme noi pentru a vă oferi heebie-jeebies, ambele lansând pe 10 iunie. În primul rând este Hagazussa, care este povestea unui orfan într-un sat alpin din secolul al XV-lea care folosește abilitățile sale supranaturale de a domni teroarea crud. În plus, filmul din 2013 Here Comes the Devil urmează pe doi copii care se duc în câteva peșteri mexicane pentru o seară. Se întorc a doua zi, dar ceva sinistru sa schimbat în ele.

Mai jos, veți găsi lista completă a ceea ce iese pe Amazon, Hulu și Shudder în această săptămână. * Deci crezi ca poti sa dansezi: Season 16 Premiere (FOX) * Eu încă vă văd (2019)