Noua Consola Xbox Scarlett are unitate de disc, Microsoft confirmă

0
48

Noua

consolă Xbox, Scarlett, a fost probabil cea mai mare veste care a ieșit din conferința de presă Microsoft E3 2019.

Cu toate acestea, în ciuda dezvăluirii multe dintre specificațiile lui Scarlett, compania nu a confirmat dacă dispozitivul ar include o unitate fizică de disc.

Din fericire, șeful Xbox Phil Spencer a încurajat de atunci fanii că Scarlett va include într-adevăr o unitate de disc.

El

a declarat pentru GamesIndustry.biz că jocurile fizice fac parte din viitorul companiei și au continuat să spună: „Știm că oamenii au încă discuri.

Deci, chiar și atunci când lansăm lucruri precum ediția Xbox One S All-Digital, suntem foarte clare cu numele pentru că nu încerc să confuz pe nimeni, că dacă ești cineva care are o bibliotecă de discuri sau așa vrei să dobândești, atunci ar trebui să cumperi Xbox One S, nu Xbox One S All-Digital … de aceea am pus-o în nume, și da știu că spune SAD. „Vreau să fiu foarte descriptiv, pentru că nu încerc să confund pe nimeni despre opțiunile pe care le am.

Vreau să dau oamenilor posibilitatea de a alege, iar fizica este acum o alegere pe care milioane de oameni o iubesc”. În ultimele luni Microsoft a împins din ce în ce mai mult jocurile digitale cu inițiative cum ar fi Xbox Game Pass, care a venit recent la PC și este în prezent disponibil pentru $ 1 / £ 1 cu Xbox Live Gold inclus și consola Xbox One S All-Digital, să nu vină cu o unitate de disc.

new

De

asemenea, se zvonește că a fost dezvoltată oa doua consolă Scarlett, denumită codificată Lockhart, care renunță la o unitate de disc, deși acest lucru este încă neconfirmat. În plus, serviciul Microsoft de streaming, Project xCloud, lansează în acest an.

Consola Xbox Scarlett, sau orice se va termina, va fi lansată în Holiday 2020.

Prețul nu a fost anunțat.

Dar

ceea ce știm este că Halo Infinite va lansa, de asemenea, în Holiday 2020, probabil ca un titlu de lansare pentru noua consola.

Scarlett's
noua consolă Xbox, a doua consolă ScarlettProiectul xCloud