Noua Consola Xbox Scarlett lansează Sărbătoarea 2020, confirmă Microsoft

0
73

Microsoft

a avut o grămadă de lucruri de spus în timpul conferinței sale de presă Xbox E3, dar unul dintre cele mai mari anunțuri a venit la sfârșitul briefării, când compania a dezvăluit primele detalii pentru următoarea consola Xbox, Scarlett.

Sistemul nu are un nume oficial, însă compania a confirmat lansarea consolei în perioada de vacanță 2020.

Microsoft a anunțat, de asemenea, că Halo: Infinite va fi un titlu de lansare a lui Scarlett, care marchează prima dată când un joc Halo a fost un joc de lansare Xbox de când originalul Halo: Combat Evolved pentru primul Xbox.

Microsoft

a păstrat multe dintre cartelele sale Scarlett aproape de piept, alegând în schimb să vorbească mai ales despre hardware-ul intern.

Consola, care va primi încă un nume final, va fi „de patru ori” mai puternică decât Xbox One X, spune Microsoft.

Compania a afirmat că Scarlett conține un procesor AMD personalizat și va fi capabil de rezoluție de 8K, de 120 de cadre pe secundă și de rate variabile de refresh.

Xbox

De

asemenea, suportă raster-tracking, iar sistemul este echipat cu o unitate solid-state (SSD), ceva pe care Sony la făcut despre PS5.

Microsoft a menționat că SSDS va fi folosit ca RAM virtual.

Consola are un procesor personalizat AMD Zen 2, arhitectura RDNA Radeon și memoria RAM GDDR6.

Scarlett

a fost considerat un „salt mai mare decât orice generație pe care am făcut-o înainte”. Șeful de la Xbox Phil Spencer la descris, de asemenea, drept „cea mai puternică și cea mai înaltă consoană de performanță pe care am proiectat-o ​​vreodată”. De asemenea, Microsoft a făcut foarte clar că sistemul este conceput în mod explicit pentru jocuri, o diferență notabilă de modul în care Xbox One a fost inițial dezvăluit.

Pentru mai multe informații despre noul dispozitiv, citiți detaliile noastre exacte despre specificațiile hardware ale lui Scarlett sau despre articolul nostru complet din E3 despre tot ceea ce știm despre Xbox Scarlett – inclusiv despre alternativa bugetară. Intelegerea noastra anterioara a scenei Xbox de urmatoarea generatie a fost aceea ca Microsoft are mai mult de un sistem – similar cu modul in care avem Xbox One S si Xbox One X mai puternic.

Scarlett a fost raportat ca fiind cel mai puternic al urmatorului gen sisteme, și este singurul care a fost discutat în timpul conferinței.

Scarlett

Pentru

mai multe, stați pe hub-ul E3.

Xbox E3 conferință de presăHalo: Combate EvolvedE3 hub roundup