Noul gameplay Cyberpunk 2077 care va fi prezentat în luna august

0
69

Cyberpunk

2077 ar fi furat spectacolul la conferința de presă Microsoft E3 2019.

Remorcile cinematice au fost destul de impresionante, dar CD Projekt Red a continuat și a arătat că nimeni altul decât Keanu Reeves joacă un personaj în joc.

Apoi omul însuși a ieșit pe scenă, a fost numit „uluitor” și a anunțat data lansării jocului.

Au

fost lucruri incitante, dar s-ar putea să te întrebi unde se află noul scenariu de joc. În timpul E3 2019, materialul de joc este prezentat doar presei în spatele ușilor închise și publicului pe podeaua spectacolului.

Este de înțeles dacă CD Projekt Red nu dorește să dilueze impactul lui Cyberpunk 2077 dezvăluind prea mult, având în vedere că a prezentat anterior o remorcă la E3 2018 și apoi o durată de joc de 48 de minute în august august următor.

Miles Tost, unul dintre designerii de nivel al jocului, a remarcat și modul în care procesul de dezvoltare a jocului este iterativ și cum acest lucru face ca lucrurile să se schimbe tot timpul.

cinematic

Tost

spune: „Ceea ce acum am putea să nu fim acolo mâine, am avut idei care au murit de-a lungul anilor, atunci au fost înviați, apoi au murit din nou și acum s-au întors”. Ca rezultat, CD Projekt Red ar prefera să arate jocul doar atunci când are ceva rafinat, lustruit și, probabil, pus în piatră. Cu toate acestea, dacă sunteți una dintre multele milioane de oameni care nu pot ajunge la E3, nu aveți teamă. Utilizatorii Reddit au făcut unele sapaturi și au descoperit un mesaj secret ascuns în videoclipul unboxing al CD Projekt Red pentru ediția colecționarului Cyberpunk 2077.

Mesajul afirmă: „Deocamdată, demo-ul este disponibil numai celor care au reușit să obțină bilete la E3 iar restul va trebui să așteptați până când Gamescom sau publicul dev Q Mesajul continuă: „Da, deja simțim bătăile pe care ne-o dai online”. De ce nu este lansat imediat jocul?

Motivul este ca dorim sa profitam din plin de lunile de lucru pe care le-am pus in demo-ul si jocul de prima vitrina live la E3 si Gamescom.

Lansarea

gameplay-ului imediat ar face prezentarile Gamescom inutile si ne-ar limita semnificativ sansa de a construi hype.

De ce trebuie să construim hype?

Pentru a atrage mai mulți jucători interesați de Cyberpunk 2077 și, sperăm, să-i convingă să-și dea drumul, ne punem inimile și sufletele în a face Cyberpunk 2077 un joc grozav și ne-ar plăcea cât mai mulți jucători posibil pentru a afla despre ea și pentru a experimenta povestea ei uimitoare. ” Keanu Reeves a construit probabil mai mult decât suficientă hype, dar puteți vedea de unde provin.

the

Acum

așteaptă până august începe. Între timp, puteți verifica acoperirea completă a E3 2019 pentru cele mai recente știri de ultimă oră.

remorcă cinematicăa arătat o remorcă la E3 2018Timp de 48 de minute de jocacoperire completă a E3 2019