Războiul lui Rob Zombie Rejects Sequel oferă produse Grindhouse

0
59

Muzicianul

și regizorul Rob Zombie a regizat de-a lungul anilor o varietate de filme groaznice, groaznice de groază – incluzând

Banda

este acum înapoi pentru Three From Hell, iar Zombie a lansat primul teaser din filmul horror viitoare.

Fără a fi surprinzător, teaserul este cunoscut ca o remorcă de exploatare a școlii vechi. Începe prin a ne reaminti de cei trei criminali anti-eroizi criminali, jucați încă o dată de Sid Haig, Sheri Moon-Zombie și Bill Moseley și ne arată clipuri scurte din filmele anterioare.

Apoi primește prima înregistrare de la Three From Hell, inclusiv Baby în închisoare, Spaulding râs maniacal, și un sinistru mascat figurând arzând un mitralieră într-o biserică. Nu explică modul în care trio-ul a făcut-o în viață din avalanșa de gloanțe care le-a întâmpinat la sfârșitul filmului The Devil’s Rejects, însă, având în vedere titlul, ar putea să nu supraviețuiască. Vedeți mai jos.

two

Trei

din iad ascultă și Danny Trejo (Machete), Emilio Rivera (Mayans MC), Richard Brake (Kingsmen: Secret Service) și Dee Wallace (ET: The Extra Terrestrial).

Filmul nu are încă o dată de lansare, dar remorcile afirmă că va veni mai târziu în 2019.

Să ne confruntăm, octombrie este un pariu bun pentru astfel de lucruri. Într-un interviu recent cu Metal Hammer, Zombie a declarat că filmul nu ar fi doar o copie a filmului The Devil’s Rejects.

„Al

doilea a fost atât de diferit față de primul, și am vrut ca al treilea să fie diferit din nou”, a spus el, prin Sângeros Dezgustător.

„Dacă încercați doar să reîncepeți același film pentru un profit, acesta este un bummer.”

Pentru mai multe, verificați ghidul pentru cele mai mari filme horror din 2019.

Bloody
Sângeros dezgustător