Trailer Youngblood arată că naziștii de vânătoare sunt mai buni cu familia

0
63

Bethesda

a fost ocupată în timpul conferinței sale de presă E3 2019, dezvăluind data lansării pentru Doom Eternal, detaliind o nouă expansiune pentru Fallout 76 și prezentând Rage 2 DLC. Compania a anunțat, de asemenea, jocuri noi, precum Commander Keen, Ghostwire de joc Tango: Tokyo și Deathloop Studios Arkane.

Totuși, asta nu ia împiedicat pe Bethesda să dedice timp și viitorului prea îndepărtat.

Wolfenstein: Youngblood este la doar peste o lună distanță și un trailer violent de noi jocuri a dezvăluit câteva detalii noi în mijlocul tuturor tăierilor rapide dintre acțiunile frenetice de ucidere a naziștilor.

Spre

deosebire de orice alt joc din seria de lungă durată, Youngblood este un shooter co-op care poate fi jucat în single-player cu un companion AI sau în multiplayer cu un prieten.

Este stabilit la două decenii după încheierea lui Wolfenstein II: The New Colossus și are loc într-o versiune alternativă a realității din anii 1980, ocupată de nazistul din Paris.

Protagonistul obișnuit B.J. Blazkowicz a dispărut, așa că e la fel de bine ca fiicele lui, Jess și Soph Blazkowicz – „Gemenii terorii” – să-l găsească. În afară de noii protagoniști duali, aspectul cel mai interesant al lui Youngblood este introducerea coopului în serie.

E3

Combaterea

în recentele iterații ale lui Wolfenstein a avut o senzație distinctă și un flux către el, care acum trebuie să reprezinte două mașini puternice de ucidere.

Remorcile cu ritm rapid nu înseamnă că stealth-ul se va întoarce ca o opțiune viabilă, dar văzul unei ucideri distrugătoare a corpului mi-ar sugera că vei putea să furi în misiuni în tandem. În ceea ce privește armele noi, remorca prezintă câteva instrumente avansate de distrugere a uciderilor naziste.

Există un pistol de electricitate care declanșează inamici cum ar fi taserul din Siphon Filter (un Tesla Cannon, poate?), Uzis cu foc rapid, care poate fi dual, și un pistol Magnum capabil să explodeze cu ușurință cranii.

„Gemenii

terorii” poartă, de asemenea, o armură de putere similară celei pe care a avut-o BJ J. în The New Colossus, astfel încât va exista probabil un grad de personalizare între cele două personaje atunci când este vorba de a alege abilități speciale.

Vom ști mai multe pe 26 iulie 2019 când Wolfenstein: Youngblood este lansat pe PlayStation 4, Xbox One, Switch și PC. Asigurați-vă că ați verificat acoperirea completă a E3 2019 pentru cele mai recente știri de ultimă oră. De asemenea, puteți vedea ce fac alți editori și companii în programul nostru complet E3 2019.

release
E3 2019 conferință de presădata de lansare pentru Doom Eternalnoua extindere pentru Fallout 76Comandantul KeenGhostwire: Tokyoserii lungiSifon Filtruacoperire completă a E3 2019programul complet E3 2019