Urmând FIFA 20 Reveal, FIFA 19 revendică Top Spot

0
69

E3

2019 este în plină desfășurare și FIFA 20 a fost anunțată, dar înapoi în Marea Britanie este anul trecut titlul de fotbal, FIFA 19, care culege recompensele.

Jocul FIFA existent a crescut până la numărul 1 în graficul de vânzări fizice din Regatul Unit pentru săptămâna care se încheie pe 8 iunie, potrivit monitorului vânzărilor Chart-Track.

Urmând îndeaproape la numărul 2 este PS4 exclusive Zilele au dispărut.

De

fapt, titlurile PlayStation sunt îngrămădite în toată graficul, datorită în parte vânzării Sony Days of Play.

Spider-Man se termină la numărul 3, de exemplu, în timp ce Blood Puteți citi întregul grafic de vânzări de top 10 pentru săptămâna următoare, mulțumită UKIE și GfK Chart-Track.

Rețineți că acest tabel nu include date de vânzare digitale și, prin urmare, nu ar trebui să fie considerat reprezentativ pentru toate vânzările de jocuri din Marea Britanie. În timp ce FIFA 19 este în continuare bine înregistrată, o mare parte din atenția acordată fotbalului în weekend sa concentrat asupra succesorului său.

E3

FIFA

20 adaugă un nou mod Volta, care canalizează energia de fotbal de pe strada FIFA Street.

Modul nu va veni, totuși, la Nintendo Switch, al cărui port FIFA 20 nu are „niciunul dintre caracteristicile mari”. Data de lansare a FIFA 20 a fost stabilită pentru 27 septembrie.

E3 2019