Check Out cea mai infamă imagine a lui Witcher 3 de la Nintendo Switch

0
75

Unul

dintre cele mai mari anunțuri terțe pentru a ieși din prezentarea Nintendo 2019 E3 Direct a fost că The Witcher 3: Wild Hunt va veni la Switch mai târziu în acest an.

Chiar dupa ce a revelat, managerul de PR de la CD Projekt, Radek Grabowski, a anuntat ca a incetat un eveniment din cele mai infamate momente ale jocului, capturat pe Switch: Geralt a luat o baie de la inceputul jocului.

Iată-l (și picioarele lui, dacă ești în asta), în toată gloria lui strălucitoare, așa cum a făcut-o cu iubire pentru Switch: Primul lansat în 2015, The Witcher 3: Wild Hunt a adus seriile de fantezie poloneze unor publici masivi noi și a pus dezvoltatorul CD Projekt Red pe hartă într-un mod grozav.

Expansiunile

sale ulterioare, Sânge și Vin și Inimi de Piatră, au fost de asemenea apreciate de critici și vor fi incluse în portul Switch, setat să se lanseze la o dată nespecificată la sfârșitul acestui an.

Proiectul principal al CD Projekt Red la acest E3 este totuși Cyberpunk 2077, anticipat de Keanu Reeves, care va ieși în aprilie 2020 în timpul evenimentului E3 al Microsoft.

Nintendo a împachetat o încărcătură de alte anunțuri în prezentarea sa directă, cum ar fi personajele Banjo-Kazooie și Dragon Quest care vin la Smash, mai multe detalii despre Trezirea Link-ului și o teasc inițial de Breath of the Wild 2.

The

Verificați

tot ce a dezvăluit Nintendo în timpul E3 2019 aici.

Vrăjitorul 3: Vânătoare sălbaticăSânge și vinInimile de piatră