Colecția de jocuri clasice de jocuri de război a anunțat la E3 2019

0
52

Ordinul

Jedi Fallen nu este singura veste interesanta pentru fanii Star Wars de la E3 2019.

Limited Run, o companie care produce versiuni fizice ale jocurilor populare PS4, PS Vita si Switch, si-a tinut propria conferinta de presa E3 in acest an. În timpul spectacolului, Limited Run a făcut un anunț surprinzător că o colecție fizică de jocuri clasice de jocuri Star Wars este pe drum, inclusiv câteva titluri iubite de acum câțiva ani.

Colecția include o grămadă de jocuri de război cu Star Wars, variind de la platforme 2D până la shooters de prima persoană. Jocul limitat de joc Star Wars Collector’s Edition include Empire Strikes Back, X-Wing, Rebel Assault I Există o mulțime de titluri iubite de Star Wars în lista respectivă. Noutățile notabile sunt Tie Fighter și toate cele trei jocuri Jedi Knight, toate acestea având încă fanbase feroce până în prezent.

Umbrele

Imperiului sunt, de asemenea, un joc destul de bun și este foarte apreciat pentru nivelul său de deschidere Hoth.

Bounty Hunter a fost popular pentru timpul său și, cel mai probabil, inspirația primară pentru jocul Star Wars 1313 anulat, care ar fi văzut jucătorii să-și asume rolul de vânător de recompense. În timpul zilei, multe dintre aceste jocuri au fost și canon, umplând punctele și găurile de complot.

Cu toate acestea, datorită Disney, nu mai este cazul.

Jedi

A

fost un E3 destul de mare pentru Star Wars, deoarece Respawn a dezvăluit în cele din urmă jocul pentru următorul joc Star Wars Jedi: Fallen Order în timpul conferinței de presă a EA. Comanda Fallen se inspiră din Metroid Prime de la Software’s Bloodborne și Retro Studios.

Jocul îl numește pe Cal Kestis, un Jedi Padawan care a reușit să scape de Ordinul 66 și acum locuiește ascuns de Imperiul Galactic.

Combat este tactic, recompensarea jucătorilor pentru a gândi prin modul în care ei leagăn sabia lor de lumină și atunci când ei folosesc una dintre puterile lui Force multe Force.

Jedi Ordinul FallenE3 conferință de presăImperiul loveste inapoiTIE FighterForțele întunecateUmbrele ImperiuluiCavalerul Jedi: Forțele întunecate IIEpisodul I: RacerVanator de recompenseJedi Cavaler II: Jedi OutcastRacer răzbunareJedi Knight: Academia JediStar Wars Jedi: Ordinul căzutînnăscuți