Colecția de jocuri clasice de jocuri de război a anunțat prin licitație limitată

0
39

Limited

Run, o companie care realizează versiuni fizice ale jocurilor populare PS4, PS Vita și Switch, și-a ținut propria conferință de presă E3 anul acesta. În timpul spectacolului, Limited Run a făcut un anunț surprinzător că o colecție fizică de jocuri clasice de jocuri Star Wars este pe drum.

Colecția include o grămadă de jocuri de război cu Star Wars, variind de la platforme 2D până la shooters de prima persoană. Jocul limitat de joc Star Wars Collector’s Edition include Empire Strikes Back, X-Wing, Rebel Assault I Există o mulțime de titluri iubite de Star Wars în lista respectivă. Noutățile notabile sunt Tie Fighter și toate cele trei jocuri Jedi Knight, toate acestea având încă fanbase feroce până în prezent.

Umbrele Imperiului sunt, de asemenea, un joc destul de bun și este foarte apreciat pentru nivelul său de deschidere Hoth.

Bounty

Hunter a fost popular pentru timpul său și, cel mai probabil, inspirația primară pentru jocul Star Wars 1313 anulat, care ar fi văzut jucătorii să-și asume rolul de vânător de recompense. În timpul zilei, multe dintre aceste jocuri au fost și canon, umplând punctele și găurile de complot.

Cu toate acestea, datorită Disney, nu mai este cazul.

A fost un E3 destul de mare pentru Star Wars, deoarece Respawn a dezvăluit în cele din urmă jocul pentru următorul joc Star Wars Jedi: Fallen Order în timpul conferinței de presă a EA. Comanda Fallen se inspiră din Metroid Prime de la Software’s Bloodborne și Retro Studios.

The

Jocul

îl numește pe Cal Kestis, un Jedi Padawan care a reușit să scape de Ordinul 66 și acum locuiește ascuns de Imperiul Galactic.

Combat este tactic, recompensarea jucătorilor pentru a gândi prin modul în care ei leagăn sabia lor de lumină și atunci când ei folosesc una dintre puterile lui Force multe Force.

Imperiul loveste inapoiTIE FighterForțele întunecateCavalerul Jedi: Forțele întunecate IIEpisodul I: RacerVanator de recompenseJedi Cavaler II: Jedi OutcastRăzbunarea RaceruluiJedi Knight: Academia JediStar Wars Jedi: Ordinul căzutînnăscuți