Compatibilitatea Xbox One înapoi, care se încheie cu lansări noi, pe măsură ce Microsoft schimbă atenția spre Scarlett

0
42

Programul

de compatibilitate Xbox One a fost foarte popular, deoarece a fost anunțat la E3 2015, iar de atunci, Microsoft a lansat 600 de titluri în catalog.

Microsoft a terminat adăugarea mai multor titluri în bibliotecă, totuși, deoarece compania a confirmat la E3 2019 că este acum concentrată pe o compatibilitate înapoi pentru platforma Xbox Scarlett.

„După această săptămână, nu avem intenții să adăugăm titluri Xbox 360 sau Xbox 360 suplimentare în catalogul de pe Xbox One, dar suntem încântați să continuăm munca noastră privind compatibilitatea cu Xbox pe platforme și dispozitive, care rămâne o prioritate” Microsoft a declarat într-un post blog.

Xbox

Scarlett va suporta patru generații de jocuri Xbox, acoperind versiunea originală Xbox, Xbox 360, Xbox One și Xbox Scarlett.

Acesta nu este un efort mic și echipa Microsoft de compatibilitate înapoi se dedică acum acestei misiuni în loc să aducă mai multe titluri în biblioteca de compatibilitate Xbox One.

Xbox One compatibilitate înapoi se face cu un bang.

E3

Opt

titluri OG Xbox au fost adăugate în catalogul de astăzi, inclusiv Armed and Dangerous, Indiana Jones și Mormântul Împăratului, Sfinxul și Mumia blestemată, Splinter Cell, Splinter Cell Pandora Tomorrow, Splinter Cell Chaos Theory, Splinter Cell Double Agent și Campionatul Unreal 2, Conflictul Liandri.

Există o serie de adăugiri la catalogul Xbox 360, inclusiv Far Cry Classic, Syndicate și Skate, în timp ce se adaugă și Too Human și este gratuit pentru toată lumea. * Peter Jackson: King Kong: Jocul oficial al filmului În plus, opt dintre jocurile clasice Rare în programul de compatibilitate Xbox One au primit aplicații Xbox One X, inclusiv Banjo-Kazooie, Perfect Dark și Viva Pinata.

Du-te la Xbox Wire pentru a vedea o descriere completă a știrilor și anunțurilor de compatibilitate Xbox One.

Platforma Xbox Scarlett.Microsoft a declarat intr-un post pe blogAccesați Xbox Wire