Cum să urmăriți partidul Fortnite Summer Block

0
95

Acum

un an, esporturile Fortnite au început cu Celebrity Pro-Am și acum Epic îmbătrânește festivitățile în acest an.

Este nebun să crezi că nu a fost nici un an întreg de la primul eveniment oficial Epic sponsorizat eveniment Fortnite a avut loc. În acea perioadă a fost acordată o sumă absurdă de bani, un jucător numit Tfue sa ridicat la superstormom și a intentat un proces împotriva uneia dintre cele mai mari organizații și jocul este aproape nerecunoscut în comparație cu acel sezon.

Pe măsură ce ne apropiem de aniversarea evenimentului, Epic repetă în cele din urmă un eveniment. În stilul epic clasic, au trebuit să facă ante. * Citește mai mult: Au fost lansate înregistrări de joc de trei piei neeliminate În acest an au o listă similară de atleți și muzicieni de mare putere care joacă alături de streamers, vor fi în total 50 duo-uri.

Dar

au adăugat, de asemenea, un nou eveniment, Creative Showdown, cu mai multe fluxuri și celebrități care concurează într-o varietate de evenimente creative unice.

Dacă sunteți destul de norocoși că ați luat un bilet, puteți participa personal la Forumul din Inglewood, California.

Dar dacă dețineți un bilet, probabil că nu citiți acest articol, deci pentru restul dvs., evenimentul va fi difuzat pe Twitch, YouTube, Mixer și alte platforme.

event

Singurul

flux care rulează va fi cel oficial de la Fortnite, așa că ar trebui să fie ușor de găsit. * Citește mai mult: Mitul și Samuel L. Jackson se află în acest anunț nou pentru Shaft Evenimentul are loc în acest weekend pe 15 iunie și 16 iunie.

Creative Showdown va avea loc pe 15 și Celebrity Pro-Am va urma pe 16.

Vor exista pauze pentru alte evenimente și interviuri cu concurenții.

Plus

Epic a mutat oficial calificările din săptămâna 10, astfel încât în ​​acest weekend lumea Fortnite va fi pe deplin concentrată pe Inglewood.

Epic
Celebritate