Final Fantasy VIII Remastered a anunțat pentru Nintendo Switch, PS4, Xbox One, PC

0
53

Ei

bine, Square Enix au avut o mulțime de anunțuri Final Fantasy la conferința de presă E3 2019.

Final Fantasy VII: Remake, Final Fantasy Crystal Chronicles, mai multe lucruri despre Final Fantasy XIV și, după cum probabil ați ghicit, o versiune remasterizată a Final Fantasy VIII, venită pe fiecare platformă de generație curentă. Descoperit într-o remorcă, relansarea RPG-ului plin de adolescenți va fi disponibilă pe PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch.

Am văzut imagini ale unor scene și personaje cele mai iconice ale jocului, care cu siguranță vă vor lovi în oasele de nostalgie, dacă ați fi plăcut acest articol din anumite motive.

Final

Fantasy VIII este notabil ca fiind punctul de cotitură în care seria a crescut dramatic producția de fidelitate și personalizare a producției audiovizuale, prezentând design-uri de caractere realiste și vocale în coloana sa sonoră. De asemenea, au fost luate decizii de proiectare extrem de controversate, și anume un sistem magic unic, care nu a folosit un indicator tradițional MP și te-a cerut să „desenezi” vrăjile.

Cu toate acestea, Final Fantasy VIII a avut una dintre cele mai iubite activități de serie ale seriei, un joc de cărți numit Triple Triad. În timpul conferinței de presă Square Enix s-au dezvăluit multe lucruri, și nu doar lucrurile de la Final Fantasy – am avut de asemenea o privire bună la noul joc Marvel’s Avengers.

E3
Minune