Ghost Recon Breakpoint Beta a venit în această toamnă

0
46

Actorul

Jon Bernthal a apărut pe scenă în timpul conferinței de presă Ubsioft de la E3 2019 pentru a explica cât de înspăimântător îi poate omorî pe colegul său Walk Walker în Ghost Recon: Breakpoint.

Datorită unei viitoare versiuni beta a jocului, este posibil să nu trebuiască să așteptați până la data de lansare a jocului pe data de 4 octombrie pentru a lupta împotriva lui Walker și a lupilor lui.

Pe scenă în timpul conferinței de presă, Ubisoft a anunțat că lansează o versiune beta închisă pentru Breakpoint, care va începe pe 5 septembrie.

Pre-comandarea

jocului vă garantează accesul la versiunea beta, dar puteți, de asemenea, să vă înscrieți pe site-ul Breakpoint pentru o șansă obțineți accesul rapid la jocul gratuit.

„Beta Ghost Recon Breakpoint este o oportunitate de a obține un gust timpuriu a ceea ce jocul are de oferit”, se arată în site. „Înregistrați-vă acum pentru o șansă de a fi printre primii jucători care intră în lumea Ghost Recon Breakpoint.”

Ubisoft a prezentat, de asemenea, o nouă remorcă cu Bernthal și a spus că intenționează să sprijine Breakpoint cu conținut nou „de ani de zile”. De asemenea, a tachinat un fel de legătura cu Terminator: Dark Fate – se pare că veți lupta și cu Terminatorii în Breakpoint în viitor.

Ubsioft
Conferința de presă Ubsioftbreakpoint