Outriders Revealed, noul Co-Op Action-Shooter de la Bulletstorm Devs

0
50

În

cadrul conferinței de presă Square-Enix E3 2019, editorul a dezvăluit trailerul de debut pentru Outriders, următorul joc de la dezvoltatorii Bulletstorm People Can Fly.

Aceasta nu este prima dată când am auzit de joc, deoarece Square-Enix a oferit câteva tezări ale jocului în săptămânile care au condus E3.

Pe Twitter, editorul a postat un videoclip misterios de trezire de la Cryostasis.

Nu

au mai fost multe de făcut din scurta teză atunci, dar acum știm despre ce este vorba.

La conferința de presă, șeful studioului People Can Fly, Sebastian Wojciechowski a ieșit pe scenă pentru a vorbi despre jocul despre care ne-am purtat.

Outriders este un shooter de acțiune co-op stabilit într-un univers stilat de sci-fi.

game

Luând

loc pe planeta Enoh, o echipă de luptători de luptă lucrează împreună pentru a lupta împotriva hoardelor dușmanilor. În timp ce puteți juca solo, jocul include, de asemenea, jocul drop-in, drop-out co-op – permițând până la 3 jucători să participe la diverse misiuni și evenimente de pe planetă. Potrivit dezvoltatorilor, este un joc pe care au vrut sa il faca pentru o lunga perioada de timp, care trage de anii lor de experienta facand shooters. Într-un comunicat de presă al lui Outriders, CEO al People Can Fly, a descris jocul ca fiind un proiect destul de ambițios, care se pare că se află în timonerul dezvoltatorului.

Outriders este jocul pe care am vrut să-l facem de ani de zile”, a spus Wojciechowski.

„Suntem foarte bucuroși să colaborăm cu Square Enix pe acest proiect, este o mare afacere pentru noi și echipa a crescut considerabil pentru a lucra la proiectul Outriders.

Acum

avem peste 200 de dezvoltatori la patru studiouri internaționale care lucrează la acest proiect pentru a deveni cel mai ambițios shooter până acum.

Suntem foarte entuziasmați să dezvăluim în cele din urmă Outriders lumii și nu putem să așteptăm să vă arătăm mai multe despre joc. ” Mai sunt multe de văzut de la E3 2019.

Pentru mai multe despre Outriders și alte jocuri pe care le-am văzut de la conferința de presă Square Enix, vă rugăm să verificați din nou pe hub-ul nostru.

Outriders
presa