Răzbunătorii lui Marvel iau în sfârșit un trailer și nu este încă clar ce este jocul

0
76

E3

2019: Răzbunătorii lui Marvel ajung în sfârșit la un trailer și este încă neclar ce este jocul Aveți nevoie de un browser cu javascript activat pentru a viziona videoclipuri.

Vrei să ne amintim această setare pentru toate dispozitivele tale? Înscrieți-vă sau conectați-vă acum!

Utilizați un browser HTML capabil video pentru a viziona videoclipuri.

Acest

videoclip are un format de fișier nevalid.

Ne pare rău, dar nu puteți accesa acest conținut!

Introduceți data de naștere pentru a vedea acest videoclip Făcând clic pe „introduceți”, sunteți de acord Termeni de utilizare și politică de confidențialitate: Jocul Marvel’s Avengers pentru a fi dezvăluit la E3 2019 – Actualizare GS News Obțineți ultimele știri și videoclipuri pentru acest joc zilnic, fără spam, fără agitație. În timpul E3 2019, Square Enix a lansat în sfârșit o remorcă pentru Răzbunătorii lui Marvel, mult-așteptat.

<pE3 2019

/>

Remorca

a avut un anumit gameplay, dar încă nu este foarte clar ce este jocul.

Există cu siguranță momente de acțiune în remorcă. Vedem că Iron Man izbutează rachete și-și declanșează repulsorii în tancuri, Hulk sparge aceleași rezervoare și apoi Thor cheamă fulgerul.

Captain America și Black Widow au scos apoi mormintele care au supraviețuit.

Dar

acțiunea pare să fie limitată la un singur avion înainte.

Caracterele nu se mișcă în jurul unui spațiu masiv și par a fi limitate la combaterea dușmanilor și a obstacolelor într-o ordine foarte specifică. A fost greu de spus.

Povestea a fost puțin mai clară. Trailer show-uri Captain America, Iron Man, Hulk, Thor și Black Widow devin ostraciate din societate, după ce au eșuat într-o misiune care costă viețile a sute de nevinovați.

Highlights

Cu

toate acestea, lumea are încă nevoie de răzbunare și astfel grupul decide să se unească încă o dată. Aveți un sfat de știri sau doriți să ne contactați direct?

Trimiteți prin e-mail știrile @ .com Închide

E3 2019 RepereProgramaȘtiriVideoclipuriremorciGalerii de imagini

Jocuri Jocuri acasăJocul TechPCPS4Xbox OneIntrerupatorstadioane3DS

Divertisment

oferte

Noutăți

Recenzii

Video

Forum Discuții despre jocuriPC / Mac / LinuxPlayStation NationAsociația XboxNintendo Fan ClubRăzboaiele sistemelorOff-Topic DiscuțieGameSpot GiveawaysRaportarea erorilorVezi toate forumurileLog In / ÎnregistrareInscrie-teconectarePolitica de confidentialitateMinunenews@gamespot.com