Shadowbringers lansează trailer dezvăluit la Conferința Square Enix

0
70

Conferința

de presă E3 2019 din cadrul Square Enix a fost plină de știri despre Final Fantasy.

Noi detalii despre remake-ul Final Fantasy VII, Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered, Final Fantasy VIII Remastered și, bineînțeles, MMORPG-ul lor popular, Final Fantasy XIV. Directorul și producătorul Naoki Yoshida au luat startul pentru a vorbi despre al treilea pachet de expansiune al jocului, Shadowbringers, care va fi lansat pe 2 iulie.

Yoshida și-a luat timpul în centrul atenției pentru a mulțumi tuturor jucătorilor care au ajutat jocul să atingă cel mai mare număr de abonați activi din istorie.

Vorbind

cu pachetul de expansiune Shadowbringers, el a spus că „privim (e) mai mult decât un simplu pachet de expansiune”, spunând că volumul de experiențe de joc ar putea constitui un întreg RPG independent.

De asemenea, a menționat faptul că au existat numeroase elemente noi în expansiune, inclusiv două clase noi – Gunbreaker și Dancer -, precum și două curse noi – Viera de iepure și Hrothgard . Yoshida a cerut jucătorilor să fie încântați de Shadowbringers ca ultimul serial din seria Final Fantasy, cel puțin până pe 3 martie 2020, când Final Fantasy VII Remake va fi lansat.

A fost apoi afișată o remorcă de lansare pentru joc, pe care o puteți viziona mai sus.

E3

Final

Fantasy nu a fost singurul subiect discutat în conferința de presă Square Enix.

De asemenea, am auzit un pic mai mult despre jocul Marvel’s Avengers, precum și despre Outriders, un nou joc de la Gears Of Wars: Studioul de judecată People Can Fly.

Minune