Square Enix anunță Final Fantasy 7 Data lansării remake-ului, stabilită pentru 2020

0
49

Actualizare:

Avem o privire mai atentă la remake-ul Final Fantasy VII în timpul conferinței de presă Square Enix E3 2019.

Am văzut o versiune extinsă a remorcii prezentate duminică seara, precum și o demonstrație de joc și de luptă extinsă. Square Enix a dezvăluit, de asemenea, că jocul va cuprinde două discuri Blu-ray atunci când va fi lansat pe PS4, iar editorul va oferi o ediție extravagante de colector de 330 $ prin magazinul său online.

Povestea originală urmează. Square Enix a confirmat oficial data lansării pentru Remake-ul Final Fantasy VII al PS4.

Jocul

extrem de anticipat va fi lansat în întreaga lume în 3 martie 2020.

Anunțul a fost făcut în timpul unui concert Final Fantasy care a avut loc înainte de deschiderea oficială a E3 2019.

Square Enix va avea și o conferință de presă înaintea E3, ales pentru a da remake-ul mult așteptat propriul său timp în lumina reflectoarelor.

Final

Data

lansării a fost precedată de o nouă remorcă, pe care o puteți vedea mai sus.

Acesta are Cloud, Barret și alte câteva fețe familiare care au preluat Misiunea de bombardare de la deschiderea originalului Final Fantasy VII. De asemenea, vedem noul Omnislash, care arată la fel de răcoros pe măsură ce ne amintim că a fost din nou în 1997.

Diferența majoră față de original care este prezentată în remorcă este spre sfârșitul lui, unde Aerith apucă mâna de nori ca o entitate ciudată ciudată îi înconjoară. Remake-ul Final Fantasy VII a avut o lungă călătorie de dezvoltare și, de-a lungul anilor, fanii au fost păstrați mai mult în întuneric.

Acest

lucru sa schimbat recent, deoarece Square Enix a furnizat mai multe informații și chiar a oferit o privire asupra modului în care jocul arată și se joacă. Cel mai recent, Final Fantasy VII Remake a fost prezentat într-un stadiu de viață PlayStation State Play, desfășurat în mai.

O dată de lansare este o veste mare, dar ne așteptăm că va fi mai mult pentru a vedea jocul la conferința de presă E3 Square Enix marți, 11 iunie, la ora 6.00 PT. Asta va aduce și revelația oficială a unui alt joc Evex Square, Marvel’s Avengers.

Puteți să fiți la curent cu tot ce sa întâmplat la E3 2019, utilizând programul nostru complet de conferințe de presă. Veți putea, de asemenea, să urmăriți acoperirea noastră E3 de la podeaua show-ului pentru a obține afișări exclusive pe cele mai mari jocuri viitoare.

E3
Final Fantasy VII remakegameplay-ul și luptainclude două discuri Blu-rayconferinta de presaremorcă nouăMinune