Square Enix anunță Final Fantasy 7 Data lansării remake-ului, stabilită pentru 2020

0
73

Square

Enix a confirmat oficial data lansării pentru Remake-ul Final Fantasy VII al PS4.

Jocul extrem de anticipat va fi lansat în întreaga lume în 3 martie 2020.

Anunțul a fost făcut în timpul unui concert Final Fantasy care a avut loc înainte de deschiderea oficială a E3 2019.

Square

Enix va avea și o conferință de presă înaintea E3, ales pentru a da remake-ul mult așteptat propriul său timp în lumina reflectoarelor.

Data lansării a fost precedată de o nouă remorcă, pe care o puteți vedea mai sus.

Acesta are Cloud, Barret și alte câteva fețe familiare care au preluat Misiunea de bombardare de la deschiderea originalului Final Fantasy VII. De asemenea, vedem noul Omnislash, care arată la fel de răcoros pe măsură ce ne amintim că a fost din nou în 1997.

Final

Diferența

majoră față de originalul prezentat în remorcă este spre sfârșitul lui, când Aerith apucă mâna de nori ca o entitate ciudată ciudată îi înconjoară. [Update: În timpul conferinței de presă, am văzut o versiune extinsă a remorcii prezentate duminică seara.

De asemenea, am analizat foarte mult jocul și am luptat și am aflat că jocul va include două discuri Blu-ray.] Remake-ul Final Fantasy VII a avut o lungă călătorie de dezvoltare și, de-a lungul anilor, fanii au fost păstrați mai mult în întuneric.

Acest lucru sa schimbat recent, deoarece Square Enix a furnizat mai multe informații și chiar a oferit o privire asupra modului în care jocul arată și se joacă. Cel mai recent, Final Fantasy VII Remake a fost prezentat într-un stadiu de viață PlayStation State Play, desfășurat în mai.

O

dată de lansare este o veste mare, dar ne așteptăm că va fi mai mult pentru a vedea jocul la conferința de presă E3 Square Enix marți, 11 iunie, la ora 6.00 PT. Asta va aduce și revelația oficială a unui alt joc Evex Square, Marvel’s Avengers.

Puteți să fiți la curent cu tot ce sa întâmplat la E3 2019, utilizând programul nostru complet de conferințe de presă. Veți putea, de asemenea, să urmăriți acoperirea noastră E3 de la podeaua show-ului pentru a obține afișări exclusive pe cele mai mari jocuri viitoare.

E3
conferinta de presaremorcă nouăgameplay-ul și luptaMinune