Xbox Gamertag Update vă permite să luați numele altcuiva cu o singură distincție cheie

0
70

La

E3 2019, Microsoft a anunțat schimbări majore ale sistemului Xbox Live Gamertag.

Cea mai mare schimbare este că veți putea alege orice Gamertag dorit, chiar dacă este deja luat.

Dacă alegeți o Gamertag deja revendicată, Xbox va genera automat un sufix de numere după un simbol #. De exemplu, dacă v-ați dorit HarambeXbox117 și este deja luată, ați putea fi HarambeXbox117 # 1056 sau o altă variantă a acesteia.

Dimensiunea

fontului sufixului este mai mică și culoarea este diferită, astfel încât numele pe care îl doriți să iasă în evidență. Puteți vedea un exemplu de acest lucru în imaginea de mai jos.

Foarte important, nimic nu se schimbă pentru Gamertags existenți; nu trebuie să faceți nimic și nu vă veți pierde numele.

Aceste schimbări noi sunt aparent inspirate de sisteme similare de pe Battle.net și Discord. În plus, Gamertags va sprijini acum mai multe alfabete pentru a lucra cu peste 200 de limbi din întreaga lume.

E3

Seturile

de caractere nou acceptate includ: * Simboluri CJK pentru limbile din China, Japonia și Coreea Modificările Gamertag sunt live acum în aplicația Xbox de pe PC și vor veni la mobil și console „în anul următor”. De asemenea, Microsoft a susținut că aceste schimbări reprezintă „primul pas într-o călătorie continuă pentru evoluția jocurilor de noroc, așa că apreciem răbdarea dvs. în timp ce echipa continuă să implementeze noi funcții bazate pe feedbackul dvs.” În alte știri Xbox, Microsoft și-a confirmat planurile proiectului Scarlett de generație următoare, inclusiv compatibilitatea pentru patru generații de platforme Xbox.

Planul proiectului Scarlettgamertag