DreamLeague Sezonul 12 se îndreaptă spre Olanda; Probabil nu fac parte din DPC

0
83

DreamLeague

Sezonul 12 a fost anunțat și se îndreaptă pentru prima dată la Rotterdam, Olanda.

DreamLeague Sezonul 11 ​​Major a fost un eveniment epic în care au fost făcute povestiri de Cinderella și povestiri.

ViCi Gaming a trecut de la Minor la Campionii majori și a coborât în ​​topurile claselor DPC, asigurând o invitație directă la TI9.

Acum,

organizatorii de turnee și-au anunțat planurile pentru sezonul următor – luând lucruri în afara studioului și în Rotterdam, Olanda pentru prima dată. Cu un fond de premii de 250.000 $ și un program stabilit pentru 18-20 octombrie, care este un eveniment compact și se află în afara datelor prognozate ale sezonului DPC 2019-2020 stabilite de Valve, este mai mult decât probabil că sezonul 12 al DreamLeague nu va face parte din DPC listă. La fel ca ESL, se pare că organizatorii de evenimente Dota 2 au decis să organizeze evenimente pe propriile condiții și pe factură. În ciuda faptului că nu are statutul și punctele de oferit care vin cu un eveniment DPC, ESL a fost salutat ca una dintre cele mai de succes serii de turnee din acest an și nu a suferit niciun obstacol sau rezistență în echipă prin faptul că nu a făcut parte din circuit.

Evenimentele DreamLeague sunt adesea lăudate pentru abordarea lor înapoiată și pentru conținutul antic și pentru producție.

Este de așteptat ca organizatorii să poată continua să producă un eveniment care să fie memorabil.

DreamLeague

Mai

multe detalii sunt de așteptat să urmeze în scurt timp.

DreamLeague Sezonul 11 ​​MajoreMinor la campionii majori