Microsoft spune că știe ce puncte de preț „rezonabile” sunt la E3 2019

0
84

Una

dintre cele mai mari întrebări fără răspuns cu privire la noua platformă Project Xbox Scarlett este punctul de preț. Din super-specurile pe care Microsoft a început să le vorbească la un nivel înalt, se pare că sistemul va veni cu un punct de preț premium dat fiind curajul din interior.

Dar ce va fi acel preț? Microsoft nu spune încă, dar acum Directorul partener al programului de management Jason Ronald a oferit câteva gânduri la nivel înalt privind gândirea Microsoft privind prețul.

Vorbind cu Windows Central, Ronald a declarat că Microsoft este conștient de ce „puncte de preț rezonabile” sunt pentru console, împreună cu ce factori sunt importanți pentru consumatori atunci când se gândesc la prețuri.

Acestea

fiind spuse, Ronald a explicat că proiectul Scarlett urmărește să obțină lucruri pe care niciodată nu le-a făcut înainte în jocuri de noroc și, ca atare, sugestia este că va fi o cutie scumpă. „Înțelegem ce puncte de preț rezonabile sunt pentru o consolă și fel de așteptare a clienților în legătură cu asta. În același timp, pentru noi, inovaționăm că împingem granițele unor astfel de lucruri”, a spus el.

„Nu împărțim nicio informație cu privire la preț, sau, știi, detalii mai detaliate în acest moment.

Dar voi spune că suntem foarte încrezători în ceea ce construim, ceva care va crea un nou bar pentru așteptările console de jocuri. ” Șeful companiei Xbox, Phil Spencer, a declarat că Microsoft continuă să lucreze prin diverse discuții și considerații privind punctul de vedere pentru proiectul Scarlett.

Project

Consolele

se lansează în Holiday 2020, astfel încât Microsoft are mai mult timp să comunice specificul prețurilor.

Xbox One X, care este cel mai performant Xbox al Microsoft, a fost lansat la un preț de $ 500 USD. Când proiectul Scarlett este lansat, prețul Xbox One X (și restul familiei de console Xbox One) va scădea probabil.

Proiectul Scarlett este denumirea strategiei globale de consolă de generație următoare a Microsoft, în locul unei singure console.

Sistemul

despre care a vorbit Microsoft despre E3 este, probabil, modelul de vârf, codificat Anaconda, în timp ce o versiune inferioară, Lockhart, se presupune că se află și în fabrică. Recent, Spencer a vorbit despre modul în care banii reali pentru Microsoft sunt în software și servicii, și nu hardware, deci nu are nevoie neapărat să ieșiți și să faceți upgrade.

Speaking
Proiectul Xbox ScarlettPreț