Piatra de vânt Păstrăvul deghizat, câinele și Kripp încearcă tactica de luptă a echipei Riot

0
76

Te-a

adus de IKON, provocându-ți să împărtășești cele mai mari momente de joc și să câștigi premii uimitoare.

Dacă sunteți un jucător pe PC, probabil că ați auzit despre noul mod de autobotler Riot Games în League of Legends, Teamfight Tactics. Și mai multe streamers populare și personalități din alte jocuri sunt verificarea noului mod.

TFT este un joc de strategie bazat pe rundă, care vă jălește împotriva a șapte adversari într-o cursă gratuită pentru a construi o echipă puternică care luptă în numele dvs. „, spune Riot.

Ultima

persoană în picioare câștigă jocul.

Cu compania din spatele Ligii scufundându-și degetele de la picioare în arena Auto Chess, nu ar fi o surpriză faptul că unele dintre cele mai mari nume ale jocurilor sunt interesate.

Mai exact, unele dintre cele mai populare fluxuri de la Hearthstone par să se fi mulțumit cu noua provocare bazată pe strategie.

IKON

Titanii

lui Heatherstone Jeremy „Toastul deghizat” Wang și Octavian „Kripp” Morosian au lansat videoclipuri care discută recent TFT și au jucat jocul în flux.

Kripp și Toast nu sunt singurele.

Hearthstone Masters Tour Câștigătorul Vegas David „Dog” Caero sa interesat, de asemenea, de TFT și a prelevat jocul pe Twitch.

Toți

trei jucători par să se distreze în timp ce streaming jocul.

Chiar și atunci când faci greșeli hilar, care le-ar putea costa victoria, cele mai multe stele Hearthstone care ating jocul par să se bucure de ele însele. Într-unul din videoclipurile lui Kripp privind jocul, el a spus că el crede că TFT este încercarea lui Riot de a stabili o bază pentru genul stilului de șah Auto.

Kripp crede, de asemenea, că Riot va atinge acest obiectiv.

game

De

asemenea, toastul deghizat a făcut numeroase videoclipuri despre TFT, inclusiv un ghid pentru începători de aproape 40 de minute.

Deși toastul poate să nu frecventeze șahul Dota Auto sau ceva similar, probabil că nu veți găsi un profesor mai bun.

Toast are o cunoaștere destul de decentă a campionilor Ligii și reluarea lui Hearthstone demonstrează că este incredibil de inteligent când vine vorba de strategizare.

Paine prajita