Cartile noi care vin la clasamentul Hearthstone’s Classic au fost introduse in urmatoarea actualizare majora

0
52

Opt

noi cărți se vor alătura setului Classic Hearthstone ori de câte ori jocul primește următoarea actualizare majoră. Aceste carduri vor fi adăugate pentru a compensa cantitatea de cărți din setul clasic care au fost trimise în timpul Hall of Fame.

Blizzard a rupt știrile despre noile cărți într-un post Developer Insight de pe blogul oficial Hearthstone de astăzi. În postul de blog, echipa a indicat că au fost făcuți pași spre definirea identităților de clasă și menținerea unui metamagazin sănătos prin mutarea unor carduri clasice care au fost suprareprezentate sau care limitează designul în Sala de Fame.

Echipa declară că a remediat întotdeauna eliminarea cardurilor prin adăugarea de cărți noi la set ori de câte ori este cazul.

Se

pare că timpul potrivit ar putea fi chiar la colț. Blizzard a dezvăluit noile cărți și susține că se vor alătura jocului cu următoarea actualizare majoră. Deși nu știm exact când actualizarea introducerii acestor carduri va apărea live, cel puțin putem afla despre ele și vom începe să elaborăm teoria.

Iată cele opt cărți noi care vin la setul Classic.

blog
Clasic