FaZe H1ghSky1 se întoarce plină de bucurie după interzicerea social media

0
74

FaZe

H1ghSky1, cel mai tânăr jucător profesionist al Fortnite, a revenit triumfător după interdicțiile sale sociale.

Datorită dezvăluirilor din drama de proces ale lui Tfue, cei 12 de ani au fost eliminați din Twitch Vârsta a devenit un subiect fierbinte de când H1ghSky1 a fost interzis de la Twitch Interdicțiile și ieșirile jucătorilor (și minciunile familiei sale) au fost pagubele colaterale nefericite ale procesului lui Tfue.

Ieșirea dramatică a condus la o vârstă reală de 12 ani a lui H1ghSky1 devenind cunoaștere publică. Interzicerea jocurilor sociale ca jucător profesionist trebuie să fie devastatoare, dar H1ghSky1 a tratat destul de bine afacerea.

După

o scuză la începutul lunii, pro a început să se strecoare prin Youtube și a fost acum interzis pe Twitter. În primul său tweet de la debutul vârstei, jucătorul și-a mulțumit fanilor pentru sprijinul lor.

Twitter inapoi 1 milion pe YOUTUBE! Mulțumesc mult! – FaZe H1ghSky1 (@ FaZe_H1ghSky1) 24 iunie 2019 Bineînțeles, acest lucru înseamnă că contul său de Twitter a fost deblocat după ce a fost executat pedeapsa.

Copilul tânăr nu a prezentat vreo rău intenție față de Twitter pentru decizia lor.

June

Ca

și în cazul videoclipului său de scuze, H1ghSky1 dorește doar să afișeze cât de recunoscător este pentru sprijinul fanilor săi.

Anunțul de a ajunge la 1 milion de abonați pe Youtube este o piatră de hotar masivă. În timp ce mulți influențatori se pot lauda cu astfel de numere, apariția lui H1ghSky1 la faima la o vârstă fragedă este ceva cu adevărat uimitor.

Suntem siguri că acest lucru are de-a face cu adevăratul său comportament și minunatele abilități Fortnite. * Citește mai mult: Noua arma Revolver vine în curând la Fortnite Battle Royale De fapt, la sfârșitul zilei, întreaga situație despre vârsta lui ar putea juca în favoarea lui H1ghSky1.

Contul

Twitch al jucătorului va rămâne interzis până la următoarea notă din cauza faptului că nu are mai mult de 13 ani, dar numărul lui Youtube continuă să crească. Bănuiesc că Twitch va fi deschis să renunțe la contul de la ziua de naștere a jucătorului.

Ne dorim doar cel mai bun pentru steaua pre-adolescentă în viitorul său Fortinet.

age
Stare de nervozitateTIC nervos