Bernie Sanders este pe Twitch acum

0
88

Statele

Unite ale Americii, sperante Bernie Sanders, s-au alaturat lui Twitch, aparent devenind primul candidat la presedintie in istoria SUA pentru a face acest lucru.

Potrivit lui Vox, canalul Sanders Twitch ar putea să iasă la viață joi, la momentul apariției sale în prima rundă a dezbaterilor primare democratice.

Pagina canalului este live chiar acum, dar nu există programare pe aceasta.

Mutarea

lui Sanders în Twitch este parte a campaniei „Bernie TV”, în vârstă de 77 de ani a Vermontului Senator, unde va ajunge la o varietate de servicii de streaming, inclusiv Twitch, precum și Facbook și YouTube, unde are deja prezenţă. Conținutul va include aparent discuții despre știrile zilei, despre actualizările campaniei și despre programele anterioare și ulterioare dezbaterii.

„Ne îndreptăm spre a face mult mai multe conținuturi live pe Twitch, YouTube și Facebook, atingând într-un public în care nu mai există mult conținut politic”, a declarat Josh Miller-Lewis, șeful campaniei digitale Sanders, pentru Vox . Primele dezbateri democratice au loc pe 26 iunie și pe 27 iunie în Miami, de la 9 la 11 pm ET. Sanders apare în timpul nopții două.

has
sa alăturat lui TwitchPrimele dezbateri democrateTIC nervos