Ghid pentru vizionarea vineri Fortnight feat. Lebron James Jr – Jucători, format și program

0
23

Săptămâna

3 de vineri Fortnite va avea loc pe 28 iunie, când Daniel Keemstar Keem, FaZe Clan și UMG vor da 10.000 de dolari echipei de top, iar alte 10.000 de dolari vor fi oferite în mod comemorativ.

Multumita FaZe Clan si unul dintre fondatorii lui Ricky ‘FaZe Banks’, Vineri Fortnite a primit oa doua sansa din cauza donatiei lor de 60.000 de dolari catre Friday Fortnite.

Vineri Fortnite este un eveniment deținut de Keemstar și UMG, în care topurile și celebritățile de top luptă împotriva unui întreg lobby de randoms pentru a vedea cine poate asigura cele mai multe eliminări. * CITIȚI MAI MULT: De aceea, Liquid Poach se va retrage din competiția Fortnite Formatul este destul de distractiv pentru a viziona, deoarece turneul este mult mai relaxat, dar are și personaje de divertisment precum Lebron James Jr., Jimmy ‘MrBeast’ Donaldson și Tyler ‘Ninja’ Blevins.

Vineri

Fortnite nu este deschisă nimănui, deoarece numai participanții de top și personalitățile pot participa.

Asta inseamna ca evenimentul este impachetat cu personalitatile Twitch si Youtube combinate cu celebritati. În timpul săptămânii 3, cel mai mare fiu al lui Lebron James, Lebron James Jr., se va alătura echipei Josue ‘Sway „din FaZe Clan.

Alte nume notabile care vor participa in aceasta saptamana sunt Ali ‘Myth’ Kabbani, Ali ‘SypherPK’ Hassan si Tim ‘Timthetatman’ Betar.

Fortnite

Vineri

Fortnite este de așteptat să înceapă vineri, 28 iunie la aproximativ 4 pm ET / 1 PM PT. Evenimentul a durat, de obicei, câteva ore și nu sa terminat până la ora ulterioară noaptea.

Dacă doriți să urmăriți fluxul oficial de către UMG, puteți să vă reglați canalul pe Twitch sau să verificați canalele individuale ale streamer-ului, deoarece acestea au întotdeauna o perspectivă diferită față de roți.

Turner ‘Tfue’ Tenney și Dennis ‘Cloak’ Lepore au început să crească faima Fortnite cu vineri Fortnite înapoi în 2018, astfel încât ar putea exista un nou duo stele în creștere!

Vineri

Fortnite are o pereche dublă de eliminare care are câștigătorul celui de-al doilea top cu care se confruntă adversarul finalist. * CITIȚI MAI MULTE: În cazul în care pentru a „vizita trei ceasuri diferite” pentru Fortnite Săptămâna 8, Sezonul 9 Fiecare rundă are două duo-uri diferite care se unesc într-un meci de echipă, unde ambii încearcă să obțină cea mai mare cantitate de eliminări.

Echipele au două jocuri pentru a obține cea mai mare cantitate de eliminări înainte de a avansa.

Evenimentele Keemstar și UMG au câteva reguli pe care concurenții să le urmeze: Una dintre cele mai stricte reguli din vineri Fortnite folosește Boogie Bomb împotriva adversarilor, urmată de o descalificare imediată. Echipa de top de la sfârșitul evenimentului va câștiga 10.000 $, care va fi împărțită între duoul câștigător.

Friday

O

sumă suplimentară de 10.000 dolari a fost pusă deoparte pentru a achiziționa 30 de switch-uri Nintendo pentru a dona spectatorilor evenimentului în onoarea lui YouTuber Etika târziu.

Participanții la întâmplare vor fi selectați din chat-ul UMG împreună cu streamers-ul participant, astfel încât asigurați-vă că interacționați pentru o șansă de a câștiga un nou brand Nintendo Switch.

Câștigătorii vor fi anunțați mai târziu în timpul fluxului de vineri Fortnite al UMG și probabil vor fi contactați prin intermediul rețelelor sociale.

Deoarece

evenimentul durează mai multe ore și există 30 de câștigători, contactarea fiecărei persoane ar putea dura ceva timp.

Săptămână