Rift Rivals 2019: Cine va domina între America de Nord și Europa?

0
1394

Există

doar trei lucruri certe în viață: Moartea, impozitele și o rivalitate constantă între America de Nord și Europa în Liga Legendelor.

Ambele regiuni au fost în război cu Riftul lui Summoner de la începutul scenei de competiție și acest lucru face Rift Rivals 2019 cu atât mai interesant. Începând de mâine, pe 27 iunie, trei dintre cele mai bune echipe din America de Nord se vor ciocni într-o etapă a grupelor cele mai bune, în care fiecare echipă UE se va confrunta odată cu fiecare echipă de NA. Câștigătorul grupului Stage va alege echipele de contra-selecție pentru primele trei meciuri ale Race Race, fiecare echipă jucând o dată într-o serie de cele mai bune din cinci.

Echipa Liquid, Cloud9 și TSM sunt reprezentanții Americii de Nord de această dată, în timp ce G2 Esports, Fnatic și Origen vor reprezenta Europa.

Aceste

echipe sunt cele mai bune fiecare regiune are de oferit, dar numai o parte poate sta înalt atunci când praful sa stabilit.

Cine va câștiga cele mai bune drepturi de laudă din cel mai mare meci de răzbunare al anului? În aproape toate competițiile internaționale, echipele nord-americane au fost subalternii și nimic nu sa schimbat cu adevărat la Rift Rivals.

Pentru mulți fani și analiști, colecția de echipe europene este mult superioară față de omologii lor din cadrul grupului Rift-Team Liquid, pierdut la G2 în mod destul de jenant la MSI 2019, Cloud9 a fost preluat de Fnatic la Worlds 2018, iar TSM nu a ieșit dintr-o etapă a grupului internațional de la Lumea 2014.

teams

Există,

totuși, un chip pe multe dintre aceste umerii jucătorilor NA și ar trebui să vină cu o tură de impuls.

A avea mulțimea acasă de partea lor nu este nici rău. În plus, multe dintre echipele din America de Nord s-au uitat mult mai bine în ultimul an.

Desi au fost distruse in finala, Team Liquid a facut-o la prima finala internationala a lui NA, la vreodata la MSI 2019.

De

asemenea, au fost capabili sa coboare 2018 World Champions, Invictus Gaming, si inainte.

Echipa Liquid este un motor de putere în sine și trebuie să se fi adaptat din ultima oară când s-au confruntat cu o echipă europeană. Ferește-te de niște cărți ascunse care ies atunci când se împotrivesc Europei. Între timp, niciuna dintre echipele din Europa nu sa confruntat cu această echipă TSM nou-înainte.

Sergen „Broken Blade” Çelik a fost un interpret independent pentru TSM in acest sezon si foarte bine ar putea fi factorul X al echipei la Rift Rivals, in functie de modul in care el se potriveste cu diferitele echipe de top din Europa.

Europe

Căutați

TSM pentru a se potrivi cu ritmul rapid al echipelor precum G2 și Fnatic, chiar de la început.

Cloud9 a fost întotdeauna consecvent pentru America de Nord în turneele internaționale – acestea sunt întotdeauna ultima speranță pentru NA at Worlds și sunt întotdeauna capabili să-și surprindă adversarii cu o mare strategie.

Din păcate, nu au impresionat pe nimeni încă cu performanțele lor în acest sezon.

O

pierdere surprinzătoare față de 100 de hoți în săptămâna a patra are mulți fani ai NA, iar acei suporteri speră că dispariția este doar temporară pe măsură ce Rift Rivals se apropie.

Nu este surprinzător faptul că Europa este favorizată în acest meci împotriva Americii de Nord – G2 Esports se apropie de unul dintre cele mai dominante spectacole la o finală MSI, Fnatic este neînvins această scindare cu o victorie peste G2, iar Origen este în urmă cu o mulțime de talent veteran.

Această regiune se arată din ce în ce mai mult ca un concurent pentru Campionatul Mondial, care de fapt se desfășoară în Europa în acest an.

Stilurile

lor diferite de joc au pus in evidenta lumea, in timp ce populeaza topul 10 al clasamentului mondial al analiștilor.

Ar putea fi anul în care Europa preia scena Ligii Legendelor?

G2 Esports este una dintre cele mai înfricoșătoare echipe care se confruntă într-o serie de cele mai bune din cinci chiar acum și pentru un motiv bun. În primul rând, abilitatea lor de a bloca aproape orice campion în orice rol poate face ca un coșmar să fie elaborat pentru orice echipă adversă. Ei pot juca orice vor, oriunde vor.

De

asemenea, puterea de foc pe care o au la fiecare rol este doar punctată de marile lor luări de decizii și abilități de luptă în echipă. Ei nu se tem să ia șanse și joacă într-un ritm atât de rapid încât nu multe echipe din lume pot să ajungă din urmă. Cu o victorie dominantă asupra lor în săptămâna a treia a Summer Split 2019, Fnatic sa dovedit a fi una dintre singurele echipe capabile să se ridice la G2 Esports.

Mads „Broxah” Brock-Pedersen a devenit, de asemenea, cel mai bun jungler din Europa și este un motiv enorm pentru care această echipă excelează la începutul jocului.

Ei au, de asemenea, o parte din jucătorii cei mai dotați din punct de vedere mecanic din Europa, cu cel mai bun joc european târziu al lui AD în Martin „Rekkles” Larsson. În cele din urmă, Origen este o echipă incredibil de inteligentă, calculată care joacă în jurul jocului lor macro în mijlocul jocului târziu.

Din

păcate, lista nu a fost atât de puternică cum ar putea fi până în săptămâna a treia.

Echipa nu arată prea coerentă ca unitate, mai ales atunci când comparăți jocul cu cel al sezonului trecut.

Ei trebuie să recurgă la aceleași puncte forte care le-au transformat într-o ultimă fracțiune de putere, sau ar putea fi greutatea care reține Europa dintr-un trofeu Rift Rivals.

lumiRuptură