Biofrost privind succesul recent al CLG: „Este un maraton și trebuie doar să continuați să vă îmbunătățiți”

0
1374

CLG

a ajuns la partea de sus a LCS înainte, luând locul doi și trei pe mai multe ocazii. Și în 2016, au șocat spectatorii League of Legends de pe tot globul, când au plasat al doilea la MSI. Echipa a fost retrogradată pe locul al șaptelea în ultimele trei împărți, cu speranță relativ mică de revenire.

Dar, după ce a început în 2019 LCS Summer Split cu o înregistrare de 5-3, CLG și sprijinul lui Vincent „Biofrost” Wang sunt încrezători că vor ajunge la playoff.

CLG sunt legate de al doilea rând, împreună cu Cloud9, TSM și OpTic Gaming.

Toate

cele trei pierderi ale CLG au fost pentru aceste echipe și în timp ce pierderea de la alți concurenți de top nu este ideală, ea nu a reușit Biofrost. În ochii lui, singura echipă CLG este îngrijorată este TSM. „Nu sunt atât de îngrijorat”, a declarat Biofrost lui Dot Esports.

„Cred că destul de ciudat, singura echipă pe care nu am bătut-o pentru ultimele trei împărți sau ceva de genul este TSM. Fiecare altă echipă pe care am bătut-o înainte.

Cu toate că CLG poate avea probleme cu TSM, fosta echipă a lui Biofrost nu este de neatins.

team

Din

păcate, pentru CLG, TSM au avantajul de a participa la Rift Rivals, care le permite să concureze împotriva echipelor europene și, astfel, să obțină o practică valoroasă pe care CLG o va pierde Pentru Biofrost, el crede că practicile semnificative sunt cheia succesului continuu al CLG și cel mai bun mod de a învinge TSM. „Cred că împotriva TSM va fi ca și cum ai avea o bună practică de calitate, pentru că ei vor fi scrimming împotriva echipelor UE pentru Rift Rivals”, a spus Biofrost.

„Concurența vă poate ajuta într-adevăr să vă construiți înțelegerea jocului și vă poate oferi instrumente de practică care, în mod normal, nu vor fi și vor face mai greșite greșelile și vor face foarte bine apelurile bune”. „Îți aduci aminte de ei și continuă să le faci.

Deci, din cauza asta, veți avea o margine doar din cauza competiției și scribii [TSM] vor avea experiență cu echipele din UE, așa că trebuie doar să ținem vigilența „. După ruperea Rift Rivals, CLG se va confrunta cu TSM pentru a doua și, eventual, ultima dată această împărțire. Și Biofrost crede că săptămâna va fi crucială în crearea CLG ca un susținător de top și câștigarea unor parteneri scrim de impact.

„Este

important pentru noi să mergem 2-0 în această săptămână și să ne stabilim într-adevăr ca fiind una dintre echipele de top, pentru că odată ce vă stabiliți ca o echipă de vârf, mai multe echipe vor dori să vă scriboneze și veți obține practici mai bune și care pot ajuta foarte mult „, a spus Biofrost.

CLG au avantajul de a se adapta rapid la modificările meta și patch-uri.

Fiind una dintre primele echipe care au adus luxul, au rămas cu un pas înaintea competiției și chiar au învins-o pe Champs-ul LCS, Team Liquid, în săptămâna a doua.

CLG

Capacitatea

lor de a se adapta va fi un factor decisiv care se va muta în playoff atunci când meciurile vor deveni cel mai bun din cele cinci serii.

Pentru CLG și Biofrost, înfrângerea unei echipe ca Liquid într-un best-of-one este un pas mic în recâștigarea terenului în LCS. „Eu cred cu siguranta ca vom face mult mai bine si cel putin sa facem playoffs aceasta despicare”, a spus Biofrost. „Întrebarea este cum vom juca în timpul play-off-urilor și cum ne jucăm într-un best-of-five. Și este vorba doar de modul în care echipele se perfecționează cu traiectoria lor.

Pentru că asta e cel mai important lucru.

Este

un maraton și trebuie doar să continuați să vă îmbunătățiți, să vă adaptați la patch-uri „. În timp ce TSM preia echipe din UE în această săptămână, CLG va practica pentru meciul lor decisiv împotriva TSM. Duminica viitoare, la orele 3:00 PST, cei doi se vor confrunta unul cu celălalt.

Pentru CLG, o victorie este stimularea de încredere de care au nevoie pentru a propulsa ei înșiși această împărțire.

șpalturi