Cum să termini 14 zile de vară „Mulțumiți șoferului de autobuz și terminați prima 20 de provocări

0
59

În

cea de-a patra zi a evenimentului Fortnite 14 zile de vară, jucătorii vor mulțumi șoferului de autobuz și vor termina 20 de puncte în diferite jocuri și vom avea un ghid despre cum să finalizăm rapid provocarea. 25 iunie a început 14 zile de vară în Fortnight Battle Royale, care aduce noi provocări și o armă de zi cu zi nevătămată. Cea de-a patra zi, 28 iunie, are o provocare pe care jucătorii să o îndeplinească pentru a termina top 20 și mulțumesc șoferului de autobuz în diferite jocuri. * Citeste mai mult: Rapper Schoolboy Q ripuri Fortnite, dezvaluie de ce juca acum Apex Legends pe ‘Hot Ones’ Jucătorii nu vor avea nevoie să viziteze o locație specială sau să îndeplinească o anumită sarcină, astfel încât să poată finaliza cea de-a patra provocare 14 Day of Summer în timp ce se joacă în mod normal în Fortnite.

Evenimentul Fortnite 14 Days of Summer are o temă foarte clară – Summer.

Jucătorii vor putea găsi umbrele mari și bile de plajă în jurul hărții pentru a ajuta la împărtășirea spiritului de vară. A patra provocare nu are cerințe specifice, în afară de mulțumirea șoferului autobuzului, care poate fi realizată cu ușurință la apăsarea unui buton.

Iată

cum puteți mulțumi conducătorului auto din Fortnite: De îndată ce începeți să zburați peste hartă în Busul de luptă, apăsați pe butonul D-Pad pentru console.

Jucătorii de pe PC trebuie să apese pe tasta „B” sau pe tasta macro corespunzătoare.

Apoi, jucătorii trebuie să termine top 20.

daily

Acest

lucru poate fi realizat în orice mod de Fortnite: Battle Royale.

Dacă jucătorii nu au încredere în armele împotriva dușmanilor, vă recomandăm să aterizați pe marginea exterioară a hărții, pentru a evita să fugiți în jucători eliminați de sete.

Odată ce jucătorii finalizează ziua a patru provocări, ei vor debloca Perfect Blend Emoji. * CITEȘTE MAI MULTE: A patra 14 Zile de vară nu este disponibilă Vă vom ține la curent cu restul de 14 zile de provocări de vară, după ce acestea vor deveni disponibile.

arma zilnică neobosităVară