Cum să finalizați provocările „pop baloanele pop 5” – 14 zile de vară, ziua 5

0
92

Cea

de-a cincea zi a evenimentului Fortnight Battle Royale, 14 zile de vară, îi provoacă pe jucători să facă baloane cu 5 partide și avem un ghid care vă ajută să le găsiți rapid și ușor!

Fiecare zi a evenimentului 14 Days of Summer de la Fortnite a dezavantajat o arma la fiecare 24 de ore, impreuna cu o noua provocare pentru jucatori pentru a finaliza.

Până acum au existat 5 arme care au fost temporar nevalidate: 29 iunie a marcat cea de-a cincea zi a evenimentului, care include o nouă provocare pe care jucătorii de la task-uri trebuie să o facă pentru a face baloane de 5 partide și avem locația pentru dvs. * CITEȘTE MAI MULTE: Cea de-a cincea 14 Zile de vară nu este disponibilă Evenimentul 14 zile de vară al Fortnite este concentrat în mod clar asupra activităților de vară, cum ar fi petreceri pe plajă, plajă și bile de plajă. Există umbrele galbene mari și bile de plajă multi-colorate care se găsesc în jurul hărții Fortnite pentru a vă ajuta să aduceți spiritul.

Jucătorii

vor putea găsi seturi de baloane în jurul diferitelor petreceri de pe plajă din jurul hărții, care au fost folosite pentru a completa provocarea de dans pentru evenimentul anterior.

Odată ce jucătorii găsesc un set de baloane, vor trebui să interacționeze cu elementul prin rotirea pickaxe-lor sau împușcându-le cu o armă. De îndată ce descoperiți cinci baloane diferite, veți fi recompensați cu Sprayul de Soare, care este, desigur, tematică după vară. Dacă aveți nevoie de anumite îndrumări cu provocările anterioare, puteți consulta ghidurile noastre pentru fiecare zi de 14 zile de vară: Te bucuri de tema, provocările și recompensele celor 14 Zile de Vară în Fortnite Battle Royale? * CITIȚI MAI MULTE: Tot ce trebuie să știți despre 14 Zile de Vară ale Fortnite – LTM-uri, Arme Unvaulted și multe altele Lăsați-ne să vă cunoaștem ideile despre evenimentul de 14 zile de vară?

complete
completează provocarea de dans