Noua piele de plastic Patroller oferă un avantaj jucătorilor

0
54

Piei

de piele nu ar trebui să ofere un avantaj competitiv, dar în ultimul timp nu a fost cazul.

Recent, emote-ul Deep Dab a fost subliniat pentru potențialul său de a fi o strategie utilă și pentru a obține peeks urât pe adversarii tăi.

Acum, o piele nouă intră sub foc din același motiv.

Pielea

de plastic Patroller aduce bărbatului clasic de armată plastică aspectul Fortnite.

Singura problemă este culoarea sa.

Bărbații din armată sunt proiectați să fie camuflați, deci sunt o verde pădure adâncă care se amestecă în copaci, tufișuri și iarbă. * Citeste mai mult: Tfue furieaza la animatia scutului Fortnite – „Ce te uit la f *** ??” Dar camuflajul este un avantaj clar în joc.

Camicam95

Chiar

dacă persoana este încă ușor de înțeles, dacă zona din spatele lor este verde, cutiile de lovituri se vor amesteca în fundal, ceea ce va face mai greu să aruncați fotografii de la distanță. Această problemă a fost subliniată de Camicam95 pe Reddit: În timp ce această postare este etichetat pe bună dreptate drept „umor”, ea încă arată un avantaj competitiv pentru piele.

Sigur că oamenii nu vor fi doar în spatele copacilor, dar imaginați-vă loviturile pe o rază lungă de acțiune pe această piele care rulează pe iarbă, față de o piele colorată în culori vii, care se remarcă ca Merry Marauder sau Peely.

Sa dovedit a fi o piele populară în vineri Fortnite cu duzele Gotaga Airwaks și SypherPK HighDistortion atât pe piele.

Ambele

duo-uri au câștigat primele trei meciuri și se află într-un loc în semifinalele câștigătorului.

Odată cu apropierea rapidă a Cupei Mondiale, Epic absolut nu vrea ca toată lumea din hol folosind aceeași piele.

Dar dacă poate oferi chiar și un avantaj mic față de oponenții dvs., o mulțime de oameni o vor folosi atunci când evenimentul se va desfășura în jurul valorii. * Citeste mai mult: Rapper Schoolboy Q este cel mai recent critic nereușit al Fortnite Cum va răspunde Epic de aici, va fi interesant.

Merry

Ei

au acum două produse cosmetice dovedite a oferi un avantaj în joc și ceva va trebui probabil să fie făcut, fie că este o rambursare seif sau schimbarea modului în care acestea arata.

piei