Cum sa termini „loveste un jucator cu un balon cu apa” – 14 zile de vara, ziua 7

0
97

Crearea

de provocări este o formă de artă și Epic a făcut o treabă excelentă în furnizarea de calitate în cadrul evenimentului Fortnite 14 Days of Summer.

Ultima provocare impune jucătorilor să obțină Baloane de apă și să le pese la alți jucători. 14 zile de vară, după cum știți, prezintă o mulțime de conținut nou, iar provocările zilnice fac parte din pachet.

Puteți găsi mai multe informații despre provocările anterioare în partea de jos a acestui articol. * Citește mai mult: Toate actualmente cunoscute bug-uri Fortnite, erori și probleme de la 30 iunie 2019 Oricum, pe cea mai nouă sarcină. Concursul de vară Fortnite de la 1 iulie ține lucrurile pur și simplu cu un obiectiv de pseudo-eliminare / distrugere.

Veți

vedea ce înțelegem într-o clipă. Ei bine, în ceea ce privește provocările, acest lucru nu este nimic special și nu vă va întinde abilitățile de joc la maxim.

Cu toate acestea, este o activitate distractivă și rapidă de a juca în jurul valorii de pentru a doua zi.

Baloanele de apă sunt deblocate prin completarea celei de-a 3-a provocări, care implică obtinerea uciderii cu arma zilnică nevăzută sau pistol de tambur.

Challenge

Nimic

major, dar dacă încă nu ați deblocat elementul, vă rugăm să faceți acest lucru înainte de a continua cu ghidul nostru.

Acum, echipați jucăria cu baloane de apă în slotul de utilizare rapidă. Poți să te joci în orice mod de joc ales de tine, dar echipa Rumble este cea mai ușoară / cea mai rapidă, ca de obicei. * Citiți mai multe: GHIDUL: Cum să găsiți Fortbyte # 97 ascuns în cadrul unui ecran de încărcare Suntem puțin surprinși de lipsa detaliilor în descrierea provocărilor.

Multe dintre aceste linii includ ceva asemănător „Skull Trooper Emoji” sau „Vega Outfit”, dar lipsește de astăzi.

Confuzia

cu privire la modul de obținere a baloanelor se va răspândi rapid, deci asigurați-vă că îi ajutați pe alții dacă se luptă să înțeleagă provocarea.

Aruncați jucăria la orice jucător prietenos sau inamic pentru a obține creditul spre finalizare.

Faceți acest lucru de trei ori și victoria este a ta.

Days

Ușor

ca tort!

De asemenea, pentru acei cursanți vizuale, avem un videoclip care arată în joc jucăria cu baloane de apă. Pentru acest videoclip, peretele din lemn va acționa ca un jucător.

Acest lucru se datorează în totalitate constrângerilor de timp și nu datorită incapacității noastre de a lovi un jucător cu balonul.

Asta-i

o plăcere satisfăcătoare, așa cum apare balonul de apă! Recuzită la echipa de sunet a Epic pentru că a lovit-o pe cap.

Modul de joc a fost înregistrat pe Xbox One X, dacă cineva era curios.

Finalizarea obiectivului va debloca ecranul de încărcare Summertime Splashdown ca recompensă. După cum am menționat în partea de sus, am creat și ghiduri pentru provocările anterioare de 14 zile ale vremii.

De

asemenea, puteți aștepta lansarea unor noi ghiduri în fiecare zi până la sfârșitul evenimentului.

Iată o listă de linkuri pentru provocări: Ei bine, sperăm că vă bucurați de evenimentul de 14 zile la fel de mult ca noi!

Poate că, dacă avem noroc, ne vom ciocni unul pe altul în timp ce ne îndeplinim sarcinile zilnice.

Verificați

din nou mâine pentru ghiduri suplimentare, știri și conținut original!

ProvocareApă