Free Red Dead 2 online și GTA 5 Bunele online sunt primite pentru primii membri ai lui Twitch

0
79

Ca

parte a unui parteneriat nou anunțat între Rockstar Games și Twitch, abonații Amazon Prime vor fi recompensați cu bonusuri exclusive și oferte pentru Grand Theft Auto V Online și Red Dead Redemption 2 Online, începând chiar acum.

Tot ce trebuie să faceți pentru a colecta recompensele este să vă conectați contul dvs.

Twitch Prime cu apartenența la Rockstar Games Social Club și sunteți bine să mergeți.

Recompensele

imediate includ următoarele: * Bonus GTA $ la toate achizițiile de carduri de numerar Shark Se presupune că acesta este doar începutul, așa cum promite Twitch că aceasta va fi una dintre cele mai lungi oferte ale sale până în prezent, cu mai multe bonusuri și reduceri exclusive disponibile pentru jocurile Rockstar în lunile următoare, deși nu sunt încă disponibile detalii despre ce altceva care ar putea implica.

Anunțul noului parteneriat al lui Rockstar și al lui Twitch se află chiar pe coada lui Twitch anunțând planurile sale de a sărbători premiul Amazon Prime Day, care se va desfășura în perioada 15-16 iulie. În plus față de tot, de la Rockstar, abonații Prime vor primi în continuare și skin-uri exclusive pentru Apex Legends și alte articole în joc pentru titlurile sportive 2K în lunile următoare.

Twitch va găzdui, de asemenea, turnee de vârf Apex Legends și FIFA 19 chiar înainte de Prime Day, precum și difuzarea a două fluxuri de douăsprezece ore denumite „Twitch Sells Out”, în care popularul streamers va vinde produse de jocuri care sunt în vânzare pentru Prime Ziua în stilul emisiunilor de televiziune la domiciliu.

Grand
Twitch anunțându-și planurileZiua AmazonuluiTIC nervos