Jocurile OpTic depășesc echipa Heretics la CWL Pro League

0
85

În

ciuda faptului că a fost cea mai bună echipă din Divizia A a Ligii CWL Pro, OpTic Gaming a avut probleme cu Team Heretics astăzi într-unul dintre meciurile finale ale sezonului regulat.

Ereticii, care au rămas mai mult ca o echipă de peste medie în timpul sezonului, au împins campionii CWL Las Vegas la oa cincea hartă. Din fericire pentru Zidul Verde, OpTic a reușit să scoată seria și să obțină cea de-a 15-a victorie a sezonului.

OpTic a fost una dintre cele mai bune echipe din lume pe tot parcursul anului, însă victoria lor de la Hardpoint în jocul One a arătat că eretici au fost gata pentru ei.

Spaniolii

au urmat căutarea și distrugerea ulterioară pentru a lega seria, dar pur și simplu nu erau potriviți pentru OpTic în Control.

Spre deosebire de prima hartă, Heretics ia depășit pe OpTic pe Frecventa Hardpoint nu doar pentru a lega seria din nou, ci și pentru a împinge seria la harta finală, Hacienda Search and Destroy.

Jocul Hacienda al lui OpTic sa dovedit a fi superb, iar echipa din America de Nord a încheiat seria cu o victorie de 3-2.

team

Cu

victoria, OpTic se mută la 15-4 pe sezon.

Echipa are nevoie doar de o singură victorie sau de o pierdere de genul G pentru a strânge prima sămânță din Divizia A. Ereticienii se află într-o poziție mult mai periculoasă, considerând că ar putea cădea din primele patru în Divison B dacă ar pleca fără victorie săptămâna aceasta. În celelalte meciuri de astăzi, Midnight Esports sa reîntors cu 3-1 victorie peste Elevate, în timp ce eUnited a măturat Reciprocitatea și Gen.G a înmulțit echipa Envy.

Iată clasamentele din Divizia A și Divizia B a Ligii Pro CWL (recordul de serie al fiecărei echipe este urmat de numărul hărților în paranteze). În a treia-până la ultima zi a sezonului regulat, eUnited se va confrunta cu generalul G în meciul de la ora 18:30 CT. Pentru a da startul zilei, însă, Heretics va încerca să se întoarcă în coloana câștigătoare la miezul nopții la ora 14:00 CT.

Optic