Plasarea primelor patru este egală cu o victorie în Teamfight Tactics, spune Riot dev

0
70

Într-un

flux recent, designerul de echipă Teamfight Tactics, Riot August, a confirmat că plasarea primelor patru într-un meci contează ca o victorie și va crește MMR-ul unui jucător. În prezent, jocul evidențiază primii trei jucători la sfârșitul unui meci.

Acest lucru ar face să pară că un jucător trebuie să se afle în topul trei pentru a primi o creștere MMR, dar „modul în care funcționează MMR în joc este că, dacă obțineți cele mai bune patru medii, MMR crește”, potrivit lui August . Acest lucru poate fi o ușurare pentru jucătorii care se luptă cu construirea unei echipe în jurul RNG-ului în joc. În loc să lupte împotriva RNG, jucătorii sunt încurajați să strategizeze și să profite la maximum de ceea ce li se oferă fiecărui joc.

August, de asemenea, sugerează că jucătorii nu ar trebui să intre într-un joc așteptând să primească mai întâi din cauza RNG. „În mod ideal, [jucătorii] ar trebui să se gândească la obținerea primelor patru, dar [jucătorii] nu ar trebui să intre în fiecare joc așteptând să obțină numărul unu.

Deoarece

jocul are RNG în el, așa este „, a spus el pe Twitch. În timp ce ideea de a obține mai întâi fiecare meci sună minunat, poate deveni frustrant atunci când RNG nu este în favoarea jucătorului.

Acest lucru poate duce la un jucător care nu-i place jocul și la un sentiment de nedrept. Și deși Teamfight Tactics este înconjurat de RNG, există un nivel de strategie implicat.

Unele jocuri vor da mai putine pierderi ideale si rotiri ale campionilor, dar se pare ca dezvoltatorii au echilibrat jocul pentru a face din primii patru un succes constant. În plus, noțiunea de luptă pentru top patru va fi importantă pentru jucători de a păstra în minte atunci când modul clasificat este introdus în patch-ul 9.14. Șlefuirea prin coada solo în League of Legends sa dovedit deja a fi o scurgere mentală. Sperăm că jucătorii vor putea să-și păstreze capul în sus concentrându-se pe atingerea primelor patru în fiecare joc decât să se simtă învinși de RNG.

stream
curentRiot august