Tot ce știm despre Crypto lui Apex Legends

0
77

Trailerul

celui de-al doilea sezon al lui Apex Legends a fost lansat recent și a dat fanilor o bucatica de un nou personaj.

Bazându-se pe scurgeri de la începutul anului, mulți cred că acest om din misterios este Crypto – dar doar cine este Crypto, oricum? În luna martie, dataminarii au dezvăluit o imagine a ecranului de selectare a legendei cu 18 caractere diferite.

Această imagine a apărut înainte de dezvăluirea lui Octane și a lui Wattson și a prezentat cu exactitate cele două personaje și desenele lor înainte de eliberarea lor.

Un

personaj masculin numit Crypto este, de asemenea, inclus în imagine ca una dintre cele 18 legende, și el este descris ca purtând o sacou de culoare verde cu mușchi, cu un tampon negru taiat cu taieturi mici si etichete de câine atârnate de pe gât.

Această scurgere nu este singura dată când am văzut o imagine a lui Crypto înainte.

El apare în spatele lui Pathfinder în arta conceptuală oficială a legendei robotice pe un banner care sărbătorește campionii și poartă acelasi costum ca în scurgerea din martie.

concept

Doar

săptămâna trecută, un nou trailer a fost lansat pentru sezonul Apex Legends, introducând un nou personaj cu un laptop în mână. La începutul videoclipului, omul misterios introduce o unitate în partea laterală a laptopului și hack-uri în mainframe-ul Turnului Repulsor.

Cu câteva clicuri rapide, el închide turnul, cauzând principala apărare a insulei împotriva vieții sălbatice străine să se prăbușească la pământ.

Related: Laptopul misterios găsit în Apex Legends, conține indicii despre ceea ce ar putea să vină în sezonul 2 Spectatorii au doar o privire asupra mâinii și profilului omului misterios, dar, prin aspectul său, poartă aceleași jachete și mănuși ca cele pe care Crypto le poartă atât în ​​scurgeri, cât și în arta conceptului.

Singura

diferență este că părul lui pare a fi mai scurt în remorcă, dar caracterul are aceeași fălțuită metalică ca cea pe care o poartă Crypto în concepte anterioare.

Nu se știe altceva despre acest personaj, dar având în vedere aptitudinea lui aparentă din sezonul doi cu tehnologia de hacking, fanii îl pot aștepta probabil să aibă un fel de abilități care să coincidă cu aceste capabilități – cum ar fi o grenadă EMP sau o altă formă de hack.

Apex Legends „al doilea sezon începe mâine.

new

Odată

ce noul sezon va apărea, harta se va schimba ca urmare a faptului că animalele sălbatice străine încep să invadeze insula.

Respawn a ascuns sugestii despre viitoarele lansări în jurul hărții în trecut, astfel încât fanii ar trebui să-și păstreze ochii descuși pentru orice informații suplimentare despre Crypto cu viitoarele modificări ale hărții.

artă conceptualăremorcă nouăsugestii ascunse