14 zile de vară Umbrelă umbrelă Providență de provocare Fortnite

0
102

Evenimentele

Fortnite împachetează tone de conținut în perioade scurte de timp și 14 zile de vară pot fi cele mai mari din punct de vedere al volumului.

Fiecare provocare zilnică recompensează jucătorii cu exclusivitate, iar pentru 2 iulie, va trebui să găsiți niște umbrele de plajă gigant.

Dacă nu ați jucat Fortnite în ultimele opt zile, ați pierdut.

Evenimentul

de vacanță „Games Epic” oferă o mulțime de conținut demn, atât în ​​joc cât și în afara jocului.

Am efectuat o explozie care provoacă provocări, jucând cu arme neobișnuite și încercând LTM-uri inspirate. * Citește mai mult: Tfue are în vedere trecerea la un controler – dar motivul pentru care te poate surprinde Provocările celor 14 zile de vară includ un amestec frumos de obiective.

Am descoperit că soiul se numără printre cele mai bune Fortnite produse vreodată. Ziua 8 începe cu jucătorii care găsesc umbrele de plajă uriașe și uriașe. În prima zi a evenimentului de 14 zile, petreceri pe plajă au apărut pe toată hartă cu umbrele de plajă. Cu toate acestea, acestea nu sunt umbrela de plajă pe care o căutați.

challenge

Varietatea

gigantică a hainelor de soare se găsește în altă parte.

Similar cu petrecerile de pe plajă, există șase umbrele gigantice în total.

Va trebui doar să vizitați trei dintre ele (sau numai una dacă preferați).

Avem

o hartă care arată locațiile fiecărei umbrele de mai jos: Umbrele gigant, în esență, servesc ca tampoane uriașe bounce.

Am descoperit repede că luarea unor covorașe de construcție este utilă pentru această provocare.

Construiți-vă drumul deasupra uneia dintre umbrele și săriți pe ea.

umbrellas

Veți

obține același efect ca atunci când utilizați un Shockwave Grendade sau Air Vent. În timp ce unele dintre umbrele nu sunt pozitive importante, cel de mai sus Dusty Divot vă poate ajuta să faceți o evadare sau rotație rapidă. Împreună cu Sky Platform din apropiere, jucătorii vor putea să acopere distanțe masive în doar câteva secunde scurte.

Am finalizat provocarea puțin mai devreme și am capturat câteva imagini pentru a vă ajuta să citiți ce să vă așteptați.

Amintiți-vă, provocările stau „în meciuri diferite”, ceea ce înseamnă că puteți folosi aceeași umbrelă de trei ori, dacă simțiți asta.

Finalizarea

acestei provocări va recompensa jucătorii cu bannerul Summer Rubber Ducky. În plus față de provocările de astăzi de 14 zile, am construit ghiduri similare pentru toate provocările anterioare.

Puteți să le găsiți făcând clic pe linkul corespunzător din lista de mai jos. 2 iulie a marcat și sosirea celui de-al doilea Content Update în timpul patch-ului v9.30.

Epic a adăugat o a patra arma, „Drum Shotgun”, și nu sa aruncat la Tactical Shotgun.

Așa

cum am raportat recent, acest lucru se poate datora afacerii Fortnite cu Nerf de a crea jucării din lumea reală a pușcilor tactice și a altor arme. Înainte de a uita să menționăm acest lucru, asigurați-vă că ați verificat arma zilnică neobișnuită înainte de a dispărea!

Ei bine, asta este pentru un alt ghid de provocare zilnic.

Sperăm că te-ai bucurat de 14 zile ca și noi!

Jocurile

Epic ar putea fi în vacanță, dar schimbările pre-planificate ne-au făcut să ne prindem cu zâmbetul în mijlocul meciurilor.

Aici spera la mai multe la fel.