Această dezbatere între prostii Fortnite despre asistența pentru scopuri a ieșit rapid din mână

0
119

Dramă

Fortinet este întotdeauna distractiv, dar atunci când conversația devine din discuție despre scopul de a asista la un eventual rasism, devine gravă. Dezbaterea a început cu Ghost Issa care a postat clipuri din trei jocuri pe care le-a jucat fără asistență în scop.

Aceasta a fost o dezbatere continuă în comunitatea Fortnite pentru o vreme.

Jucătorii PC-ului apelează OP assist goal, în timp ce jucătorii controlorilor spun că ajută, dar nu ajung la diferența dintre obiectivul cu mouse-ul și cu joystick-urile.

Aparent,

comentariile asistate au ajuns la Issa, care a vrut să arate că el este încă un jucător incredibil de talentat, fără ca setarea să fie activată. A fost un tweet destul de rezonabil pentru a face, dar răspunsurile au început o furtună. Idh de ce ai posta asta, toata lumea stie Aim A este calea spre rupta, o meme de fcg, oamenii au spame l2 in numele lor brat ca cmon – Fnatic Pr0vokd (@ pr0vokd) 2 iulie 2019 Fostul lui Fnatic a dat startul dezbaterii în jurul scopului asistat. (Dacă scopul este asistat, de ce majoritatea jucătorilor nu folosesc controlorii?) După un timp de a merge înainte și înapoi cu Morgausse bâjbâind în apărarea Issa și FaZe Vorwenn venind în partea de Prvvokd.

Dezbaterea a atins un alt nivel când Isa a crescut care a avut – și nu sa calificat – pentru Cupa Mondială. pentru a arăta că nu-i tot dracului aimissisz tu dumbass idk de ce ur este atât de toxică, poate că dacă ai avea un controlor pe care l-ai fi calificat pentru lumi cred? – issa (@ ghostissa7) 2 iulie 2019 Au petrecut un timp vorbind despre cine este și nu este consecvent, dar toți jucătorii sunt incredibili, ceea ce este de la sine înțeles. de ce u se implica vorwenn ur 1 timp uite cine a calificat săptămâna trecută sfânt dracu jos de pe pula mea LMFAO- issa (@ ghostissa7) 2 iulie 2019 Acum e foarte picant.

Dar totuși urma să meargă mai departe.

<strongGhost Issa />

Am

menționat rasismul în partea de sus a articolului și suntem în cele din urmă la acest punct.

Nu a fost nimeni care a fost în conversație la acest punct, dar un alt Fortnite pro numit BloodxEU care concurează pentru E11 Gaming. coborâți din mențiunile mele u cunt pic.twitter.com/aFXg384QRr– issa (@ ghostissa7) 2 iulie 2019 După ce Issa a renunțat la această bombă, Benjyfishy, ​​The Fortnite Guy, Mitr0 și alți profesioniști și membrii ai comunității au reacționat. * Citește mai mult: Tot ce trebuie să știți despre turneul Fortnite Trios Ca și în cazul tuturor dramelor Fortnite, The Fortnite Guy este expert în această problemă. BloodxEU la trimis și a susținut că nu a spus niciodată acest lucru, ceea ce ar însemna că Issa a fotografiat acest mesaj.

Actualizare: @BloodxEU neagă că a spus vreodată ceva rasist.

Declarația

de la el de mai jos. pic.twitter.com/IAYjmhyyrF – The Fortnight Guy (@The_FortniteGuy) 2 iulie 2019 Dar, de ce ar face asta?

El a fost deja într-o dezbatere plină cu alți membri ai comunității și acum el ar alege să falsifice un DM pentru acest răspuns?

Nu are sens deloc.

<strongaim assist />

Atât

Fortnite Guy, cât și Benjyfishy par să fie de acord că Issa nu ar face asta niciodată. dacă cineva crede că @ ghostissa7 ar falsifica dms doar pentru a câștiga un argument despre asistența țintă, atunci sunteți cel mai mic iq om aliv – benjyfishy (@benjyfishy) 2 iulie 2019 Deci, practic @ BloodxEU acuză acum @ ghostissa7 de a crea dms fals de el spunând cuvântul n.

Nu-mi cumpăr.

De ce ar fi grijă Issa să facă acest lucru peste un argument de ajutor țintă. – The Fortnight Guy (@ The_FortniteGuy) 2 iulie 2019 Chiar unde se află această dramă de acum, dar dacă se întâmplă mai multe evoluții, vom actualiza acest articol.

Ghost Issa Asistență pentru țintă Pr0vokd Morgausse Vorwenn BloodxEU Benjyfishy Mitr0