Al optulea 14 zile de vară a fost eliberată

0
110

Fortnight’s

14 Days of Summer a intrat în cea de-a doua săptămână, iar armamentele neobosite continuă să fie eliberate.

Arma din 2 iulie nu are cu siguranță pumnul puternic al altor arme cu bolți.

Există două motive majore pentru Jocurile Epic la armele de boltă din Fortnite.

Una,

arma prezintă caracteristici suprasolicitate și demolează pur și simplu alte obiecte cu prea multă ușurință (Zapatron, Blade Infinity). Și doi, arma se preformează dismal și nu poate concura pe câmpul de luptă. * Citește mai mult: Fortnite v9.30 Update Update # 2 Note Patch – Drum Shotgun și multe altele Multe dintre cele 14 zile de vară ale armelor neobosite au fost printre cele mai bune, dar astăzi vine din partea de jos a pachetului.

Da, am vazut cu totii acest AR pop dintr-o licitatie de aprovizionare si ne-am gandit: „Nu am vrut asta …”. Racheta ascutita termica a fost printre cele mai grave arme din Fortnite pentru o lunga perioada de timp si acum se intoarce o perioadă scurtă. Dacă nu ați finalizat încă încercarea „a ucide cu arma de zi cu zi nevăzut / arma tirului” provocare, s-ar putea să doriți să așteptați pentru o altă zi.

Ne-ar plăcea să cântăm laudele pistolului, dar cu toată onestitatea, AR-urile termale sunt bătute la fiecare distanță. Arma vine în două rarități, Epic și Legendary.

weapons

Iată

statisticile pentru fiecare variantă: Posibilele pagube pot provoca daune decente, dar va trebui să faceți o lovitură constantă. Împreună cu pompa mai slabă decât un melc, nu este potrivită pentru luptele de lungă și scurtă durată. Dacă vrei cu adevărat să obții câteva lovituri cu acest pistol, distrugi mai întâi adversarii și apoi folosește Thermal AR pentru a le termina.

Pentru a compara prejudiciul cu AR normală, să examinăm Rata de avarie și incendiu. În intervalul de 1 secundă, poți declanșa doar o dată Thermal AR. În același timp, un SCAR AR normal poate fi tras de 5 ori.

Thermal oferă un singur punct de distrugere mai mult peste 35 de SCAR purpuriu.

Aceste

statistici pune totul în perspectivă stark. * Citește mai mult: Tfue are în vedere trecerea la un controler – dar motivul pentru care te poate surprinde Totuși, vom avea puțină distracție în jurul nostru cu arma.

Este întotdeauna distractiv să te provoci să folosești arme mai slabe, mai ales dacă găsești o luptă regulată puțin plictisitoare. În plus față de arma zilnică neobosită, 14 zile de vară oferă provocări zilnice cu toți jucătorii cu produse cosmetice.

Am compilați ghiduri pentru acestea și vom lansa unul nou în fiecare zi până la sfârșitul evenimentului.

AR

Sperăm

că veți avea parte de un experiment distractiv cu Thermal AR, în ciuda defectelor sale.

Ideea Epic pentru nevalorile de 24 de ore continuă să satisfacă dorința noastră de conținut.

Prospețimea acestor schimbări aduce la joc sunt binevenite în timp ce sunt suficient de îndrăzneț pentru a menține echilibrul jocului de ansamblu.

Termicdeteriora