Apex Legends „a doua versiune a patch-urilor pentru actualizarea sezonului va fi masivă

0
73

Apex

Legends va primi tot conținutul pe care l-au cerșit începând de astăzi.

Respawn este eliberarea sezonului 2 Battle Charge de la Apex la ora 13:00 CT. Pe lângă adăugarea unui nou Battle Pass, provocări zilnice și săptămânale și debutul unui sistem de clasament, jocul primește un patch imens în ceea ce privește dimensiunea descărcărilor, a afirmat managerul comunității Jayfresh.

Jucătorii Xbox One și PlayStation 4 se pot aștepta la o actualizare de peste 20 GB, în timp ce jucătorii PC vor primi o actualizare puțin mai mică de 18 GB. Acestea sunt estimări supuse schimbării, dar jucătorii ar trebui să aștepte încă o descărcare considerabilă. Jayfresh a spus că nu toate actualizările Apex vor fi atât de mari.

Actualizarea

sezonului doi este o excepție, dar o oportunitate de a face Respawn pentru a trimite o nouă construcție a întregului joc tuturor jucătorilor, atât cei care vor descărca încă, cât și cei care au deja instalat.

„Când trimitem un patch, de obicei livrăm acest nou conținut în fișiere suplimentare care se află alături de fișierele cu care am livrat inițial, deci actualizările sunt cât mai mici pentru jucătorii noștri”, a scris Jayfresh.

„Cu toate acestea, costul pentru acest lucru este că conținutul depășit rămâne alături de noul conținut, în creștere în timp.

said

Jucătorii

noi trebuie să-l descarce pentru a începe să joace și toți jucătorii trebuie să-l păstreze pe discurile lor.

Pentru a plăti acest cost, periodic realizăm o nouă construcție a jocului, cu conținut eliminat învechit. ” Chiar dacă actualizarea de astăzi este o excepție, aceasta nu înseamnă că nu vor exista noi excepții în alte actualizări.

„Ocazional, vor exista cazuri în care vor fi necesare actualizări mari”, a scris Jayfresh.

„Atunci

când asta e cazul, te vom anunța.”

Dacă doriți să jucați astăzi sezonul doi al Apex, este o idee bună să lăsați consola sau PC-ul să fie gata să descarce actualizarea cât mai curând.

Dacă conexiunea dvs. nu este grozavă, trebuie doar să lăsați descărcarea acolo, să faceți altceva și să reveniți când jocul este gata.

ends
se încheie la începutul lunii octombrieDescarcaActualizați