Apex Legends „primul sezon nou 2 provocări dezvăluite

0
66

Sezonul

2 al Apex Legends se află în prezent oficial pe PS4, Xbox One și pe PC, și multe s-au schimbat în jocul de joc Repawn’s battle royale.

Nu numai că există un nou personaj care poate fi redat, geniu științific Wattson, există un nou Battle Pass pentru achiziționare, ceea ce înseamnă o încărcătură de recompense noi pentru a debloca.

Spre deosebire de Pass Battle of Season 1, Sezonul 2 funcționează mult mai mult ca Battle Pass Fortnite, oferind un flux constant de provocări pentru a finaliza pe măsură ce sezonul progresează. Îndepărtarea acestor sarcini vă va ajuta să vă ridicați treapta de luptă, ceea ce vă va permite să deblocați noile skin-uri, emote, ecrane de încărcare și alte recompense cosmetice din acest sezon. În timp ce conținutul general al Battle Pass este similar cu Fortnite, noile provocări din sezonul 2 vor funcționa puțin diferit.

La

fel ca în jocul de luptă Royale al lui Epic, titularii Apex Legends Battle Pass vor avea acces la șapte provocări noi în fiecare săptămână. Cu toate acestea, trei dintre aceste sarcini vă vor ridica trecerea prin bătălie la un nivel complet când ați terminat.

Mai mult decât atât, vor exista trei provocări recurente în fiecare săptămână, precum și trei provocări aleatorii (trase de la un grup de 200) pentru a finaliza în fiecare zi.

Primul set de provocări săptămânale din cadrul sezonului 2 este acum live, iar toate acestea sunt destul de explicative, astfel încât ar trebui să le puteți finaliza cu puțină persistență. Cele trei care vă vor echilibra trecerea de luptă odată finalizate vă cer să faceți 7.500 de daune cu puști de asalt și să terminați în primele trei folosind fie Bloodhound, Lifeline, fie Wraith.

Season

Există,

de asemenea, o provocare în mai multe etape, care începe prin a vă ateriza în releu.

Provocările rămase rulează intervalul de la obținerea a 35 knockdown-uri până la jefuirea a cinci pachete de îngrijire; puteți vedea lista completă de mai jos.

Nu este tot ce e nou în sezonul 2 al Apex Legends.

Harta

jocului, Kings Canyon, a suferit și unele modificări, iar L-Star Titanfall 2 a fost adăugată ca o armă Legendară pe bază de energie pe bază de aur.

Cele mai competitive ligi clasate sunt, de asemenea, disponibile acum.

Puteți citi mai multe despre Apex Legends Sezonul 2 în roundup noastre. * Finalizați în top 3 ca Bloodhound, Lifeline sau Wraith – 1 nivel BP

Apex
L-Star a fost adăugatApex Legends Sezonul 2