Apex Legends Sezonul 2 Actualizare Releases Today; Iată cum funcționează noile sale provocări

0
20

Următoarea

actualizare majoră pentru Apex Legends este aproape aici, sezonul 2 fiind lansat marți, 2 iulie.

Alături de o nouă Legendă care poate fi jucată, una din noile sale adăugări noi este un nou sistem de provocări.

Dezvoltatorul Respawn Entertainment a fost criticat pentru configurația Season 1 Battle Pass, iar acum Sezonul 2 se va baza pe o serie de obiective zilnice și săptămânale pentru a menține jucătorii angajați, fără a le forța să le mărească. Pe site-ul jocului, managerul de produse de plumb, Lee Horn, a declarat că punerea în aplicare „ar trebui să permită progresul semnificativ mai mare al Battle Pass-ului, cu mai puțin timp pentru jucătorii care se întorc în mod regulat și maximizează provocările lor.

Provocările

pentru Apex Legends vor fi împărțite în două tipuri: zilnic și săptămânal, iar completarea acestora va contribui la alinierea pașilor dvs. de luptă. Pentru a reduce la minimum rindul, Respawn a spus că peste jumătate din provocări vor acorda un nivel Battle Pass.

Restul provocărilor îi va acorda jucătorului Stele care, combinate cu puncte de experiență, vor lucra pentru a îndeplini o provocare săptămânală repetată, care oferă, de asemenea, jucătorului un nivel de Battle Pass complet la fiecare finalizare.

Foarte important, Horn notează că Stelele sunt specifice XP pentru Pass Battle și nu influențează progresul nivelului de cont.

Apex

Provocările

zilnice au loc sub forma a trei sarcini alese aleatoriu dintr-un grup de 200 de exemplare.

Exemplele includ „afacerea 200 Damage in Bunker” și un joc ca Lifeline.

„Acestea sunt concepute pentru a fi realizabile în sesiuni scurte și de atribuire a câte 3.000 de stele fiecare.

Vor

fi șapte provocări săptămânale și acestea vor fi finalizate în mai multe sesiuni de joc.

Acestea variază de la „a lua 20 de ucide ca Gibraltar, Bangalore, sau Mirage” la „pradă 100 de articole Epic”. Patru dintre aceste provocări săptămânale îi atribuie 6.000 de stele fiecare și trei acordă un nivel de Battle Pass la finalizare.

Dacă obțineți un Battle Pass în timpul sezonului, provocările din săptămânile anterioare vor fi accesibile și celor care au intrat în întârziere.

Season

Pe

lângă acestea, vor exista trei provocări suplimentare care se vor reseta în fiecare săptămână. Acest set special este același în fiecare săptămână și se va reîmprospăta dacă acestea sunt completate sau nu, deoarece acestea se referă la progresul general al provocărilor.

Uitați-vă la o listă a acestora de mai jos: * Completați 10 provocări zilnice: recompensează un nivel al Battle Pass Câștigă 9.000 de Stele și / sau se potrivesc cu XP: recompensează un nivel Battle Pass Această căutare poate fi repetată de nenumărate ori în fiecare săptămână. Fiecare finalizare mărește Stelele și / sau meciul XP necesar în următorii 9 000, până la maximum 54 000.

Aveți nevoie de 9.000 pentru primul nivel, 18.000 pentru al doilea nivel etc.

Această

provocare se resetează la 9.000 în fiecare săptămână. * Această căutare poate fi repetată de nenumărate ori în fiecare săptămână. * Fiecare finalizare crește Stelele și / sau meciul XP cerut pentru următorul cu 9000, până la un maxim de 54.000.

Aveți nevoie de 9.000 pentru primul nivel, 18.000 pentru al doilea nivel etc.

Această provocare se resetează la 9.000 în fiecare săptămână. Apex Legends Sezonul 2 va începe pe 2 iulie și, împreună cu noul sistem de provocări, va fi un nou personaj: Wattson, fiica omului care a construit arena Kings Canyon.

Regele

Canyon va avea câteva repere distruse, deoarece creaturi ciudate instigau o schimbare în hartă. Titanfall 2 L-Star este de asemenea adăugat ca o armă legendară pe bază de energie pe bază de aur, care cade în mod aleatoriu în picături de aprovizionare, cum ar fi Kraber și Mastiff.

Există o mulțime de alte Apex Legends Sezonul 2 schimbări pe drum, astfel încât fanii jocului de luptă royale au multe să aștept cu nerăbdare să.

websiteApex Legends Sezonul 2 se schimbă