Ce este nou în actualizarea conținutului # 2

0
45

În

cadrul evenimentului de 14 zile de vară, o altă actualizare este live pentru Fortnite pe PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch și dispozitive mobile. În această săptămână marchează cea de-a doua actualizare a conținutului de 9.30 și este destul de minoră, introducând o nouă armă în modul Battle Royale al jocului, împreună cu noile prefabricate și misiuni în Fortnite Creative și Save the World, respectiv.

Iată notele de pe patch-uri.

Pe partea Battle Royale, singura adăugare în această săptămână este o nouă pistol: „Pușca de pușcă”. Acesta se găsește în soiuri obișnuite, neobișnuite și rare și poate fi găsit ca pradă de pardoseală sau în automatele sau carierele de carne.

Potrivit

observațiilor patch-urilor Epic, Drum Shotgun are o dimensiune a clipului de 12 și face 45/47/50 daune pe împușcare. Între timp, modul Fortnite Creative a primit șapte prefabricate noi și cinci noi galerii.

Salvați evenimentul de 14 zile de vară din lume continuă, de asemenea, cu noi provocări și o nouă simulare Wargames numită Meltdown.

Pentru a comemora ziua de 4 iulie, Epic a adus de asemenea patru eroi festivați pentru o perioadă limitată: Stars and Stripes Jonesy, Headhunter Spangled Star, Patriot Penny și Old Glory AC. Puteți găsi notele de patch-uri pentru cea de-a doua actualizare a conținutului de 9,30 de la Fortnite de mai jos, mulțumită site-ului web al Epic Games.

14

Suntem

în cea de-a doua săptămână de eveniment 14 de zile de vară de la Fortnite, ceea ce înseamnă că există încă câteva provocări pe care trebuie să le finalizați și recompensele pentru a le debloca înainte ca evenimentul să se încheie. În ciuda numelui său, 14 zile de vară vor fi live până pe 16 iulie, așa că veți avea până atunci să finalizați provocările evenimentului.

Dacă reușiți să ștergeți toate cele 14, veți debloca un Smoothie spate special.

Puteți găsi lista completă a provocărilor de 14 zile de vară, împreună cu ghidurile noastre pentru misiunile mai dificile, în roundupul nostru. * Pușcă de pușcă disponibilă în variante obișnuite, neobișnuite și rare.

Disponibilă

de la Pradă de podea, Mașini de Vending și Purtători de Purtători * Disponibil în variante obișnuite, rare și rare. * Disponibil de la frișcă podea, automate de vânzare și transportoare de gunoi * 14 Zile de Vară Parada quest-urilor zilnice și Lamele X-Ray gratuite continuă! Finalizați căutarea „Light’em Up” și câștigați Stele și Stripes JonesyComplete toate călătoriile de 14 zile de vară pentru a câștiga Bow Boom14 Questurile zilei de vară vor fi disponibil până la data de 16 iulie * Parada quest-urilor zilnice și gratuit X-Ray Llamas continuă! * Finalizați căutarea „Light’em Up” și câștigați Stars and Stripes Jonesy * Completați toate questurile de 14 zile de vară pentru a câștiga Bow Boom * Questurile 14 zile de vară vor fi disponibile până pe 16 iulie * Simularea noului Wargames: Meltdown În această simulare, Storm Shield a devenit critică și emit un câmp de radiații în creștere.

Din ceea ce auzim, radiația este neplăcută și provoacă probleme de vizibilitate în timp ce este în contact direct.

O nouă simulare Wargames înseamnă mai multe șanse pentru eveniment Bilete, un nou banner și mai multe varietăți la provocările zilnice de jocuri de război. * În această simulare, scutul dvs. de furtună a devenit critic și emit un câmp de radiații în creștere. * Din ceea ce auzim, radiația este neplăcută și provoacă probleme de vizibilitate în timp ce este în contact direct. * O nouă simulare a Wargames înseamnă mai multe șanse pentru bilete de evenimente, un nou banner și mai multă varietate pentru provocările Daily Wargames Challenges. * Patru Eroi festiva se intorc pentru un timp limitat: Stars and Stripes Jonesy, raporteaza pentru distractie de vara!

Fortnite

Standard

Perk: Assault Ammo Recuperare Arme Assault au o sansa de 24% sa ramburseze munitie in fiecare lovitura.

Armele de atac au o șansă de 48% să restituie muniția în fiecare împușcătură. Disponibilă din căutarea „Luminii” de 14 zile de vară * Stele și Stripes Jonesy, raportează pentru distracție de vară! * Standard Perk: Assault Ammo Recuperare Armele Assault au o șansă de 24% să restituie muniția la fiecare împușcătură. Armele de atac au o șansă de 48% să restituie muniția în fiecare împușcătură. Disponibilă din căutarea „Luminii” de 14 zile de vară * Armele de atac au o șansă de 24% să restituie muniția la fiecare împușcătură. * Armele de atac au o șansă de 48% să restituie muniția la fiecare împușcătură. Disponibilă din căutarea „Luminii” de 14 zile de vară * Disponibilă din căutarea „Light’em Up” de 14 zile de vară * Headhunter Spangled Star luminind magazinul săptămânal!

Standard Perk: Spoils of War Războiul de război Cry oferă șansa de 25% pentru fiecare împușcare să nu coste muniție .Commander Perk: Spoils of War Războiul de război Cry acordă șansa de 50% pentru fiecare împușcare să nu coste muniție.

Disponibil

în Magazinul săptămânal de la 3 iulie la 8PM EST la 10 iulie * Standard Perk: Spoils of War războiul de război acordă 25% șansă pentru fiecare împușcare să nu coste munitie. * War Cry oferă șansa de 25% pentru fiecare împușcare să nu coste muniții. * Comandantul Perk: Spoils of War Războiul de război oferă 50% șansă pentru fiecare împușcare să nu coste muniții. * War Cry oferă șansa de 50% pentru fiecare împușcare să nu coste muniții. * Disponibil în Magazinul săptămânal de la 3 iulie la 8PM EST până la 10 iulie * Patriot Penny taur se strecoara în magazin săptămânal!

Standard Perk: Suprascrierea de urgență Când scutul dvs. se epuizează, resetați Bull Rush Cooldown.

Efectul poate apărea o dată la fiecare 12 secunde.

Comandantul

Perk: Suprascrierea de urgență Când scutul se epuizează, resetați Bull Rush Cooldown.

Utilizarea viitoare a Bull Rush costă 0 energie.

Efectul poate apărea o dată la fiecare 5 secunde.

Disponibil

în Magazinul săptămânal de la 3 iulie la 8PM EST până la 10 iulie * Standard Perk: Override de urgență Când scutul dvs. se epuizează, resetați Bull Rush Cooldown.

Efectul poate apărea o dată la fiecare 12 secunde. * Când scutul dvs. se epuizează, resetați Bull Rush Cooldown.

Efectul poate apărea o dată la fiecare 12 secunde. * Commander Perk: Override de urgență Când scutul dvs. se epuizează, resetați Bull Rush Cooldown.

Utilizarea

viitoare a Bull Rush costă 0 energie.

Efectul poate apărea o dată la fiecare 5 secunde. * Când scutul dvs. se epuizează, resetați Bull Rush Cooldown.

Utilizarea viitoare a Bull Rush costă 0 energie.

Efectul

poate apărea o dată la fiecare 5 secunde. * Disponibil în Magazinul săptămânal de la 3 iulie la 8PM EST până la 10 iulie * Old Glory A.C, se schimbă în magazinul săptămânal!

Standard Perk: Matricea imposibilității de a cheltui un fragment de încărcare reduce T.E.D.D.Y. și Shock Tower Cooldowns cu încă 10% .Commander Perk: Imposibilitate Matrix Cheltuielile unui fragment de încărcare reduce T.E.D.D.Y. și Shock Tower Cooldowns cu încă 30%. Disponibile în magazinul săptămânal de la 3 iulie la ora 8 PM ET până la 10 iulie la ora 8 PM ET. * Standard Perk: Imposibilitate Matrix Cheltuielile unui fragment de încărcare reduce T.E.D.D.Y. și Shock Tower Cooldowns cu încă 10%. * Cheltuielile unui fragment de încărcare reduc T.E.D.D.Y. și Shock Tower Cooldowns cu încă 10%. * Commander Perk: Matricea de imposibilitate de a cheltui un fragment de încărcare reduce T.E.D.D.Y. și Shock Tower Cooldowns cu încă 30%. * Cheltuielile unui fragment de încărcare reduc T.E.D.D.Y. și Shock Tower Cooldowns cu încă 30%. * Disponibil în magazinul săptămânal de la 3 iulie la ora 8 PM ET până la 10 iulie la ora 8 PM ET. Boom Bow ajunge în Salvați Lumea! * Arcul compuse care declanșează săgeți care explodează la impact. * Țineți apăsat butonul de foc pentru a mări intervalul și viteza. * Disponibil de la questline-ul 14 Days of Summer

Evenimentul 14 zile de varăJocuri Epic